NOVI LG OLED TV SA ZERO CONNECT TEHNOLOGIJOM REDEFINIŠE SLOBODU U DIZAJNIRANJU PROSTORANOVI LG OLED TV SA ZERO CONNECT TEHNOLOGIJOM REDEFINIŠE SLOBODU U DIZAJNIRANJU PROSTORA

LG Electronics je predstavio novi LG SIGNATURE OLED M (model M3) od 97 inča, prvi televizor na svetu sa Zero Connect tehnologijom, koja pruža bežični prenos videa i zvuka u realnom vremenu do 4K 120Hz. Ovaj revolucionarni OLED TV donosi vrhunski kvalitet slike i zvuka, kao i veću fleksibilnost za instalaciju i povezivanje.

Za razliku od konvencionalnih televizora, gde se svi ulazni portovi nalaze na zadnjoj ili bočnoj strani, M3 dolazi sa odvojenom Zero Connect kutijom koja bežično šalje video i audio signale na LG bioskopski ekran od 97 inča. Kako se može postaviti dalje od televizora, Zero Connect kutija stvara okruženje za gledanje bez ometanja i daje korisnicima veću slobodu da urede svoj prostor. Kutija dolazi sa više portova za priključivanje HDMI uređaja, a može se i bežično povezati sa kompatibilnim soundbarovima za bogatiji, moćniji zvuk.

Bežično rešenje kompanije LG koristi najsavremenije tehnologije da obezbedi pouzdan video i audio prenos na samosvetleći OLED ekran M3, pružajući korisnicima mogućnost da uživaju u sadržaju na 4K 120Hz, kao i u jasnom, oštrom zvuku bez prekida ili degradacije kvaliteta. Kompanija je razvila algoritam koji trenutno identifikuje optimalni put prenosa i minimizuje greške ili smetnje u prenosu. Ovaj inovativni televizor je dobitnik CES 2023 Innovation Awards u dve kategorije.

LG SIGNATURE OLED M (model M3) sa Zero Connect tehnologijom redefiniše slobodu u dizajniranju prostora, omogućavajući korisnicima da urede svoj prostor bez ometanja kablovima i pružajući vrhunsko korisničko iskustvo sa jedinstvenim minimalizmom One Wall dizajna.