LG Electronics

Kompanija LG se ponosi sa 23 osvojene nagrade na ovogodišnjem iF takmičenju za dizajn, što potvrđuje njen fokus na unapređenju dizajna proizvoda i pružanju vrhunskog korisničkog iskustva. Među prestižnim priznanjima se ističe zlatna iF Gold nagrada za jedinstveni LG PuriCare AeroFurniture uređaj, koji se ističe svojim kompaktnim dizajnom i višestrukom namenom u različitim prostorijama kao što su spavaća ili dnevna soba.

Revolutionarni LG OLED Flex televizor sa prvom savitljivom OLED tehnologijom na svetu, LG frižider sa MoodUP™ tehnologijom koja omogućava promenu boja panela, kao i moćni laptop LG gram Style sofisticiranog dizajna koji se menja u zavisnosti od svetlosti i ugla gledanja, takođe su osvojili priznanja za izvanredan dizajn.

Pored toga, LG OMNIPOD, inovativno vozilo koje može da posluži kao pokretni dom, i LG ThinQ, platforma za pametno domaćinstvo sa intuitivnim funkcijama, takođe su dobili nagrade u kategorijama koncepta proizvoda i komunikacija.

iF nagrade za dizajn su jedno od najprestižnijih takmičenja u svetu industrijskog dizajna, zajedno sa Red Dot dodelama i IDEA (International Design Excellence Award). Sa prijavljenih 11.000 uređaja iz kompanija širom sveta, uspeh koji je kompanija LG postigla na ovogodišnjem takmičenju potvrđuje njen angažman u kreiranju inovativnih rešenja koja pružaju novo i jedinstveno iskustvo, poboljšavaju udobnost i unose osmeh na lica korisnika. “Nastavićemo da unapređujemo dizajn naših uređaja kako bismo pružili novo i unikatno iskustvo, omogućili bolju udobnost i oduševili korisnike širom industrije”, izjavio je Hwang Sung-gul, šef Centra za korporativni dizajn kompanije LG.