LG WashTower

Kompanija LG Electronics predstavila je novi asortiman minimalistički dizajniranih kućnih aparata na ovogodišnjem CES sajmu. Ovaj novi asortiman proizvoda pokazuje koliko je LG posvećen održivom načinu života, jer su za izradu ovih uređaja utrošene manje energije nego za konvencionalne kućne aparate.

Dizajn novih LG uređaja se vraća korenima estetike, stavljajući praktičnost u prvi plan. Zahvaljujući jednostavnoj eleganciji i minimalističkom dizajnu, ovi uređaji se lako uklapaju u sve vrste enterijera i dekora. Njihov moderno-klasičan stil se neprimetno spaja sa bilo kojom prostorijom, jer koristi osnovne boje, bez preteranog naglašavanja.

LG Electronics je kompanija koja se trudi da u svim oblastima poslovanja kontinuirano smanjuje uticaj na životnu sredinu. U tom cilju su novi proizvodi dizajnirani na održiv način. Upotrebom manjeg broja komponenti i fabričkih elemenata, rezultiralo je smanjenim utroškom vremena, resursa i energije. U prilog tome govori i podatak da su unutrašnji i spoljašnji delovi uređaja, pa čak i ambalaža u kojoj se isporučuju, napravljeni od recikliranog materijala.

Novi asortiman proizvoda uključuje modele frižidera, mašine za pranje i sušenje veša, rernu i mašinu za pranje sudova. Sve proizvode je moguće dodatno unaprediti preko aplikacije LG ThinQ™ u sekciji Upgrade Center. „Održivi, moderni i jednostavni za upotrebu, naši minimalistički dizajnirani uređaji pružaju jedinstvenu vrednost za kupce. Nastavićemo da nudimo napredna rešenja dizajnirana tako da spajaju inovativne tehnologije i ekološku odgovornost.” rekao je Lyu Jae-cheol, predsednik kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solutions.