Na sajmu IFA 2019, Evropa će prvi put imati priliku da vidi proširenu seriju UltraGear™ IPS NVIDIA® G-SYNC® gaming monitora sa odzivom od 1 milisekunde kompanije LG Electronics (LG) koji su posebno osmišljeni da odgovore na potrebe ozbiljnih gejmera. Najnoviji dodatak seriji ultra brzih IPS gaming displeja kompanije LG koji su najbolji u industriji, prvi put će biti predstavljeni u Berlinu od 6. do 11. septembra, a nakon toga pušteni u prodaju u četvrtom kvartalu na ključnim tržištima u Evropi i Severnoj Americi.

Svi LG UltraGear monitori su osmišljeni tako da pružaju uzbudljiv gaming doživljaj uz neverovatan kvalitet slike koji je odsad praćen zapanjujućom brzinom odziva. Najnoviji UltraGear IPS Gray-to-Gray (GTG) monitor sa odzivom od 1 ms (model 27GN750) odlikuje se najvećom brzinom osvežavanja (240Hz) u seriji, pružajući brzinu koja je od suštinskog značaja za pobedu u brzim igrama današnjice.

Ovaj monitor od 27 inča impresionira odličnim kvalitetom slike po kojoj su dobro poznati napredni IPS displeji kompanije LG, pružajući živopisne Full HD slike sa bogatim, prirodnim bojama i konzistentnim kontrastom u kompletnom širokom uglu gledanja. Sa podrškom za HDR10 i glatkim slikama bez cepanja i zapinjanja zahvaljujući kompatibilnošću sa NVIDIA G-SYNC* i Adaptivnoj sinhronizaciji (Adaptive-Sync), ovaj monitor pruža odličnu ravnotežu performansi i cene za ozbiljne gejmere.

27GN750 monitor kompanije LG pridružuje se postojećim modelima 38GL950G i 27GL850 od kojih oba koriste Nano IPS tehnologiju kako bi pružili tačnu reprodukciju boja i širok spektar boja koji pokriva 98 odsto DCI-P3 prostora boja. Slikama bez treperenja i ultra brzom vremenu odziva sa brzinom osvežavanja od 144Hz (moguće overklokovanje do 175Hz kod modela 38GL950G), UltraGear Nano IPS monitori pružaju performanse i karakteristike koje gejmerima omogućuju da dožive akciju. Model 27GL850 je kompatibilan sa NVIDIA G-SYNC i podržava HDR10, dok model 38GL950G podržava NVIDIA G-SYNC procesore i VESA DisplayHDR™ 400 i takođe ga je sertifikovala NVIDIA.