LG pametni sat

Kompanija LG Electronics (LG) predstaviće posetiocima IFA sajma svoju premium liniju kuhinjskih aparata, koji će zahvaljujući  brojnim inovativnim karakteristikama učiniti da svaka kuhinja bude opremljena do najsitnijeg detalja.

 

Unapređeni Door-in-Door™ frižider dizajniran je tako da namirnice budu još pristupačnije i bolje organizovane. Njegov ergonomični dizajn eliminiše potrebu za stalnim otvaranjem svih pregrada, smanjujući tako gubitak hladnog vazduha do čak 41 odsto, dok opcije Square Pocket Handle i Hidden Button omogućavaju lakši pristup skladišnom prostoru. Dispanzer za vodu je unapređen, a NatureFRESH opcija održava određene namirnice svežim duže vreme, održavajući optimalni nivo vlažnosti i temperature. Sada sa Dual Door-in-Door™ funkcijom korisnici mogu da uživaju u pogodnosti dve zasebne pregrade i tako još lakše rasporede namirnice.  

 

InstaView Door-in-Door™ karakteristika koja je prvi put predstavljena na LG SIGNATURE frižideru, sada je takođe dostupna i na French-door i Side-by-Side modelima. Knock-on funkcija čini da zasenčena spoljašnja vrata InstaView Door-in-Door frižidera budu providna, i tako omogućavaju korisnicima da imaju lakši pregled svih namirnica u frižideru, bez otvaranja vrata, redukujući tako gubitak hladnog vazduha. Takođe, Wi-Fi Eclipse displej prikazuje temperaturu unutar frižidera i zamrzivača ali i doprinosi estetici uređaja svojim elegantnim dizajnom.

 

NeoChef™ mikrotalasna pećnica opremljena je jednostavnim i intuitivnim interfejsom, kao i svetlucavim prednjim panelom koji u kombinaciji sa matiranom spoljašnjošću, naglašava minimalistički dizajn ove pećnice. Štaviše, Smart Inverter tehnologija kompanije LG smanjuje vreme potrebno za kuvanje, što omogućava kuvarima i domaćinima da pripremaju ukusnije i zdravije obroke. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji, ova pećnica zagreva i odmrzava namirnice ravnomerno, a Smart Inverter takođe omogućava i kreativniju kreaciju obroka, poput pravljenja jogurta, topljenja čokolade i pripreme testa. Antibakterisjki EasyClean™ zaštitni sloj NeoChef mikrotalasne pećnice otklanja 99.99 odsto štetnih bakterija uz samo tri brisanja krpom.

 

„IFA je odlična prilika da predstavimo naše najnovije kućne aparate, s obzirom da je ovo mesto gde se sreću najbolji uređaji iz industrije. Napredni kućni aparati kompanije LG zaista nemaju premca kada je u pitanju ispunjavanje potreba modernih korisnika“, rekao je Jo Seong-jin, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Home Appliance & Air Solution.

 

Posetioci štanda kompanije LG na IFA sajmu u Hali 18 u Messe Berlinu biće u prilici da se iz prve ruke uvere u izvanredan kvalitet inovativnih LG kućnih aparata.