LG veš mašine

LG kompanija, globalni lider u proizvodnji uređaja za pranje veša, sa ponosom najavljuje proizvodnju preko 100 miliona jedinica Inverter Direct Drive™ (DD™) motora. Ovaj inovativni mehanizam, koji je direktno povezan sa bubnjem za pranje veša, omogućava dugotrajnost, visoke performanse, smanjenje potrošnje energije i buke tokom rada, čineći LG veš-mašine neprikosnovenim izborom za korisnike širom sveta.

LG je uložio četiri decenije u usavršavanje Inverter Direct Drive™ (DD™) motora, te poseduje preko 240 tehnoloških patenata u Koreji i širom sveta. Kompanija je čak implementirala veštačku inteligenciju (AI) u svoje Inverter Direct Drive™ (DD™) motore, što je pružilo dodatno unapređenje u efikasnosti i efektivnosti. Zahvaljujući tehnologiji dubokog učenja, AI DD motor može da odredi težinu tereta i vrstu tkanine koja se pere, a specijalna 6 Motion licenca kompanije omogućava optimalnu kombinaciju pokreta bubnja u šest diskretnih poteza, čime se pruža posebna briga za rublje.

Prošle godine, LG je prvi put implementirala napredni Inverter DD motor i u svoje mašine za sušenje veša, koristeći specijalnu 6 Motion licencu kako bi poboljšala performanse i smanjila oštećenja na tkanini. Tehnologija Inverter motora kompanije, posebno AI DD, dobila je verifikaciju za duboko učenje od strane globalne kompanije za bezbednost u nauci – Underwriters Laboratories (UL), što je svrstava u jedinstvenu kategoriju kućnih aparata.

“Ovaj impresivan broj proizvedenih Inverter DD motora jasno pokazuje besprekornost ove tehnologije”, izjavio je Kim Yang-sun, rukovodilac poslovne jedinice za komponente kompanije LG Electronics za kućne aparate i uređaje za klimatizaciju. “Nastavićemo da razvijamo visoko efikasne osnovne komponente koje unapređuju performanse i pouzdanost naših uređaja, istovremeno vodeći računa o smanjenju karbonskog otiska tokom njihove upotrebe”, obećava Yang-sun.