LG veš mašine

Prestižna organizacija prepoznala je napredne karakteristike AI DD tehnologije, kompanije LG, sa dubokim učenjem

Kompanija LG Electronics (LG) dobila je verifikaciju za reproduktivnost algoritma veštačke inteligencije od strane UL, globalnog lidera za bezbednost u nauci, za svoju AI tehnologiju, koju je primenila za unapređenje tehnologije pranja veša. Ova verifikacija prva je te vrste u industriji kućnih uređaja i potvrđuje napredne mogućnosti LG AI DD™ tehnologije zasnovane na veštačkoj inteligenciji, koja koristi duboko učenje za otkrivanje tipova tkanina koje se peru ili suše i odabir optimalnog ciklusa pranja i podešavanja za svaku vrstu veša.

Najsavremenija tehnologija kompanije LG prošla je proces sveobuhvatne procene, prema nekoliko UL kriterijuma kao što su održivost “learning” podataka koje koristi kompanija, ili performanse algoritma u aktuelnoj upotrebi.

AI DD rešenja za pranje veša kompanije LG za korisnike obezbeđuju više pogodnosti i brige o mekoći tkanine. Revolucionarni AI DD koristi duboko učenje, odnosno tehnologiju koja omogućava računarima da sami „razmišljaju“ i „nadograđuju znanje“, kako bi automatski odredili optimalni režim pranja za bilo koji tip materijala. Detektujući težinu i mekoću tkanine pri svakom punjenju, inteligentne mašine za pranje i sušenje veša kompanije LG uvek daju odlične rezultate, čineći odeću i posteljinu svežom i čistom, uz minimalno oštećenje rublja.

Diferencirana tehnologija veštačke inteligencije (AI) kompanije LG, takođe su prepoznale i druge organizacije, uključujući Korejsku Testing Laboratoriju (AI bezbednosni sertifikat) i Asocijaciju Korejskih Standarda (AI+sertifikat).

Kompanija LG ostvarila je ove godine još veći napredak kada je reč o inovacijama kućnih aparata, tako što je uvela koncept nadogradivih uređaja. Podižući pogodnost i vrednost za korisnike na viši nivo, LG nadogradivi uređaji imaju opciju dodatka novih funkcija i karakteristika, putem softverskih i hardverskih dopuna, dostupnih preko ThinQ aplikacije.

„Biti prva kompanija u ovoj industriji koja poseduje najsavremeniju AI tehnologiju veštačke inteligencije koju je UL priznao, činjenica je koja svedoči o našem liderstvu na globalnom tržištu kućnih aparata“, rekao je Liu Jae-cheol, predsednik kompanije LG Electronics za kućne aparate i uređaje za klimatizaciju. „LG će nastaviti da unapređuje korisničko iskustvo i olakšava svakodnevni život, svojim inovativnim kućnim aparatima, uz veštačku inteligenciju primenjenu na jedinstvenim tehnologijama za pranje veša“.