Iskusite nezaboravno kućno kino iskustvo sa novim LG Soundbarovima 2023: SC9 i SE6Iskusite nezaboravno kućno kino iskustvo sa novim LG Soundbarovima 2023: SC9 i SE6

Kompanija LG Electronics (LG) predstavila je nove soundbar modele za 2023. godinu, SC9 i SE6. Ovi modeli su savršeno prilagođeni LG televizorima za 2023. i pružaju korisnicima nezaboravne trenutke uz moćan i nijansiran zvuk, brojne praktične funkcije i elegantan dizajn.

Novi modeli soundbarova kompanije LG besprekorno se povezuju sa televizorima kompanije za izuzetno korisničko iskustvo. Povezivanjem LG Soundbara i LG televizora korisnik će moći da uživa u novim, inovativnim funkcijama kao što je WOW Orchestra, koja koristi različite audio kanale ova dva uređaja, sa ciljem da zvuk postane bogatiji u pogledu visine, dubine i intenziteta. LG Soundbarovi iz 2023. sa televizorima postižu znatno bolju sinergiju, kako bi reprodukovali impresivni surround zvuk i omogućili slušaocima da uživaju u još boljem Dolby Atmos i IMAX kvalitetu koji pokreće DTS:X.

Interfejs ovih naprednih LG audio rešenja za zabavu kod kuće je intuitivan i prikazuje se na kontrolnoj tabli LG televizora, omogućavajući korisnicima da lako upravljaju podešavanjima soundbara i neometano prebacuju režime zvuka na televizor. Štaviše, WOWCAST omogućava soundbar modelima iz 2023. da se povežu sa LG televizorima bežično, bez ikakvih kablova, pa će cela prostorija izgledati urednije, a kvalitet zvuka ostati nepromenjen.

Dizajn novih soundbarova je izuzetno sofisticiran i savršeno dopunjuje minimalistički izgled najnovijih LG televizora, uklapa se u najrazličitije vrste dekora. Novo postolje3 omogućava korisnicima da postave svoj LG Soundbar tačno ispod LG televizora, čineći vizuelnu harmoniju i atraktivan izgled. Postolje se pričvršćuje na zadnju stranu kompatibilnog LG televizora, dozvoljava montiranje na zid ili postavljanje novih soundbar modela dovoljno visoko i na rastojanje koje korisnicima najviše odgovara.