Kompanija LG Electronics (LG) obogatila je svoju seriju Tone Ultra bluetooth slušalica srednje klase najnovijim modelom HBS-810. Ovaj proizvod će biti najpre dostupan na tržištu Sjedinjenih Američkih Država krajem avgusta, a zatim na ključnim tržištima Azije i Evrope.

tone-ultra

HBS-810 predstavljene su u jeku objave da je kompanija LG prodala 10 miliona slušalica iz Tone bluetooth serije širom sveta, od kako ih je predstavila u oktobru 2010. godine. Ovu seriju odlikuju raznovrsni proizvodi koji nude korisnicima mogućnost uživanja u vrhunskom kvalitetu zvuka, po pristupačnim cenama.

 

Kao naslednik pređašnjeg modela, HBS-800, novi model HBS-810 upravo je kreiran da pruža potpuno novo, unapređeno iskustvo zvuka, najviše zahvaljujući saradnji sa jednim od svetskih lidera na polju audio elektronike, kompanijom JBL.

https://www.youtube.com/watch?v=mNYqKv9OsiY

Quad-Layer Speaker tehnologija omogućava poboljšane basove, srednje tonove, kao i ukupan kvalitet zvuka zahvaljujući sposobnosti optimalnog izjednačavanja. Fleksibilne “bubice” izrađene od silikonskog gela obezbeđuju maksimalnu zvučnu izolaciju i jasniju reprodukciju muzike, uz minimalni nivo spoljne buke.

lg-ultra-tone-slusalice

Nove Tone Ultra sadrže napredne funkcije koje su prethodno bile dostupne samo na slušalicama vrhunskog kvaliteta. Inovativna LG tehnologija kontorole kabla pruža mogućnost potpunog uvlačenja, sprečavajući da se kablovi zamrse. Idealno za džogiranje, Tone Ultra slušalice poseduju dugme koje olakšava kontrolu jačine zvuka, kao i brzo premotavanje.

 

„Veoma smo ponosni na naš novi Tone Ultra portfolio, kreiran da korisnicima pruži više mogućnosti da uživaju u kvalitetnom zvuku koji pružaju Bluetooth slušalice”, rekao je Seo Young-jae, potpredsednik sektora za inovativne lične uređaje u kompaniji LG Electronics Mobile Communications. „Tone Bluetooth serija slušalica poseduje vrhunske karakteristike po pristupačnim cenama, zbog čega verujemo da će mnogi imati priliku da uživaju u vrhunskom kvalitetu zvuka koje pružaju.”

 

Informacije o ceni i dostupnosti na lokalnom trižištu biće naknadno objavljeni. Posetioci LG štanda na IFA sajmu od 4. do 9. septembra, u Hali 18 u Messe Berlinu, imaće priliku da se i sami uvere u kvalitet novih Tone Ultra.