LG UltraFine-32UN880

Serija LG monitora za 2022. godinu nudi modele koji su optimizovani za profesionalni i kreativni rad pružajući jedinstveno korisničko iskustvo i veću produktivnost

Najnoviji LG monitori LG UltraFine Display (model 32UQ85R) i LG DualUp monitor (model 28MQ780), dizajnirani su tako da zadovolje potrebe profesionalnih korisnika širom sveta. Monitori, predstavljeni na CES sajmu počekom januara, imaju elegantan i praktičan dizajn, unapređenu povezanost i superiorno korisničko iskustvo za sve one koji rade od kuće ili kancelarije, uključujući kreativne profesionalce i programere. Sa neuporedivim kvalitetom slike, moćnim performansama, praktični i prilagodljivi, ne iznenađuje da su oba modela dobila CES 2022 nagrade za inovacije.

Samo za profesionalce

Novi LG UltraFine Display je monitor namenjen profesionalcima poput umetničkih direktora, grafičkih dizajnera, foto/video urednika i strimera. Sa ekranom od 32 inča, 4K UHD (3,840 x 2,160) rezolucijom, Nano IPS crni (Black) panel sa 2000:1 kontrastom i 98 odsto pokrivenosti DCI-P3 raspona boja, korisnici dobijaju duboku crnu uz živopisne i verodostojne boje koje ne gube na kvalitetu čak ni kada se gledaju u širokom uglu pri različitim ambijentalnim uslovima. Prvi LG Nano IPS crni panel omogućuje da LG UltraFine ekran prikazuje realistične i nijansirane tonove crne, dajući tako više dubine prikazima, što omogućava korisnicima u kreativnoj industriji da ostvare svoje vizije sa većom preciznošću.

Da bi se održao visok nivo preciznosti boja, koji današnji kreativci traže, LG UltraFine Display ima i poseban senzor za automatsku kalibraciju koja se lako, automatski, može podesiti korišćenjem LG intuitivnog softvera, što će značajno uštedeti vreme korisnicima.

Bolje dva nego jedan

Sinonim za multitasking, idealan za sve vrste poslova – od kreiranja sadržaja do kodiranja, LG DualUp Monitor ima Nano IPS ekran sa jedinstvenim odnosom širine i visine 16:18 – što je novina na tržištu monitora. Inovativni Square Double QHD monitor, uz (2.560 x 2.880) rezoluciju, nudi istu površinu ekrana kao dva ekrana od 21,5 inča i ima funkciju vertikalnog, podeljenog prikaza što omogućava bolju preglednost korisnicima. Osim veće produktivnosti i udobnosti, model LG 28MQ780 dodatno pruža i veću fleksibilnost zahvaljujući LG Ergo postolju koje zauzima manje prostora, jer se bezbedno pričvršćuje za većinu stolova. Takođe, zbog visine LG DualUp monitora, smanjuju se bočni pokreti glave, što je glavni uzrok bola u vratu.

„Premium monitori kompanije LG za 2022. donose vrhunski kvalitet slike, uz karakteristike i funkcije koje mogu da zadovolje potrebe kako profesionalnih, tako i onih korisnika koji rade od kuće“, rekao je Seo Yang-jae, viši potpredsednik i šef IT poslovne jedinice kompanije LG Electronics Business Solutions. „Ovi proizvodi, koji su osvojili CES nagrade za inovaciju, su primeri naše posvećenosti da istražimo nove oblike i funkcionalnosti monitora, kako bismo proširili i ojačali jedan od naših vodećih asortimana“ dodao je Yang-jae.