LG XBOOM

Novi LG XBOOM 360 zvučnik (model RP4) kompanije LG Electronics ima konusno-cilindričan dizajn i pruža autentičan zvuk koji se prostire u svim pravcima, savršen za svaki prostor ili priliku. LG XBOOM 360 ima jedinstveni oblik koji omogućava višesmerno emitovanje koje omogućava živopisnu jačinu i jasnoću zvuka. Ovaj stilizovani zvučnik je idealan za današnji način života za okupljanje manjeg broja ljudi. Zvučnik će se pojaviti na vodećim tržištima tokom meseca.

Atraktivan konusno-cilindrični oblik zvučnika je lep na oko, a pored toga ima i funkciju prilagođavanja reflektorske strukture uređaja za dobijanje zvuka bez distorzija. Reflektorska struktura za emitovanje visokih i niskih tonova dizajnirana je tako da se dobije zvuk od 360 stepeni sa minimalnom distorzijom. Ova tehnologija se uglavnom može naći samo kod skupih audio uređaja. Svejedno da li je u zatvorenom prostoru ili napolju, LG XBOOM 360 pruža slušaocima bogat trodimenzionalni zvuk prigodan za svaki muzički žanr.

Vrhunski kvalitet izrade strukture za visoke i niske tonove pomaže u stvaranju uverljivog i dobro izbalansiranog zvuka. Titanijumska membrana visokotonca (tviter) stvara linearnu frekvenciju za vrhunske performanse i omogućava preciznu reprodukciju zvuka kroz široki opseg frekvencija. Izdržljivi niskotonac (vufer) sastoji se od izdržljivih staklenih vlakana i stvara dinamičan bas sa jasnim, prirodnim odzivom srednjeg opsega. Zahvaljujući kombinaciji moćnih upravljačkih programa i izlazne snage od 120W, LG XBOOM 360 može svaki prostor da pretvori u koncertnu salu.

Najnoviji bežični LG zvučnik dizajniran je da pruži različite mogućnosti i višečulno iskustvo koje publika traži. LG XBOOM 360 može da kreira i odgovarajuću atmosferu za svaku priliku zahvaljujući osvetljenju od 360 stepeni sa tri različite postavke – Ambient, Nature ili Party mode – kao i druge opcije osvetljenja i zvučnih efekata koji se koriste sa pratećom aplikacijom. U aplikaciji, korisnici će moći da koriste i opciju DJ Effect koja omogućava mešanje zvukova i zvučnih efekata. Zvučnik pruža 10 sati slušanja sa samo jednim punjenjem, ima ugrađenu metalnu ručku za lakšu prenosivost i poseduje elegantnu, izdržljivu navlaku od tkanine (dostupna u bež, bordo, crnoj i zelenoj boji) koja se lako uklapa u svako okruženje.

Ono što je najvažnije, XBOOM 360 pokazuje posvećenost kompanije LG smanjenju uticaja na životnu sredinu. Zvučnik je delimično napravljen od reciklirane plastike i drugih recikliranih materijala, zbog čega nosi sertifikat Eko-proizvoda od SGS Société Générale de Surveillance SA iz Švajcarske, uz potvrdu o zaštiti životne sredine od Underwriters laboratorija i kao i globalno priznanje od Control Union Certifications.