Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus

Kompanija Logitech je danas najavila Logitech bežičnu touch tastaturu K400 Plus kojom se omogućava udobno kontrolisanje računarskog ekrana na televizoru. K400 plus tastatura ima bežični raspon od 10 metara i integrisani touchpad, a savršen je dodatak za streaming filmova, TV emisija, muzike ili drugih zabavnih sadržaja na vašem računaru iz udobnosti fotelje.

“Dnevni boravak je mesto gde se opuštamo, zabavljamo i družimo s prijateljima i porodicom”, izjavila je Charlotte Johs, potpredsednica odeljenja za računarsku periferiju u Logitechu. “Logitech bežična tastatura K400 plus olakšaće vam povezivanje računara s TV-om i brže pretraživanje internet sadržaja.”

Nadograđujući nove mogućnosti na već popularnu Logitech bežičnu touch tastaturu K400, K400 plus ima odgovarajući integrisani touchpad s podesivim upravljačem kontrola što je čini kompaktnim uređajem koji u jednom donosi i tastaturu i miša. Pripadajuće tipke omogućavaju jednostavan pristup kontrolama glasnoće i navigaciji, a intuitivni tasteri sa strelicama pomoći će vam da brže izaberete zabavni sadržaj iz internet ponude.

Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus
Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus

Dizajnirana za moderne dnevne sobe, Logitech bežićna touch tastatura K400 plus je elegantnog dizajna i neutralno sive boje što je čini idealnom za svakoga. Baterije traju do 18 meseci i osiguravaju beskrajne sate zabave.

Cena i dostupnost

Logitech bežična touch tastatura K400 Plus očekuje se da će biti dostupna u junu po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 44,95 evra.