Logitech C922 web kamera

Logitech danas predstavlja najnoviju web kameru Logitech® C922 Pro Stream Webcam. Dizajnirana kako bi zadovoljila potrebe ozbiljnih streamera, C922 Pro Stream Web kamera omogućava streaming i snimanje izražajnih, gotovo opipljivih HD 1080p videa s 30 sličica u sekundi (fps) ili 720p pri 60fps, a sadrži i softver za izmenu dinamičkih pozadina (u saradnji s Personify) i premium licencu XSplit za snimanje i streaming. C922 Pro Stream web kamera dolazi sa stonim stativom i obrtnim postoljem koje omogućava podešavanje kamere za najbolji mogući ugao snimanja.

„Društvene video platforme, kao što je Twitch, u poslednjih nekoliko godina znatno su dobile na popularnosti (više od 2 miliona streamera samo na toj platformi) pa se zauvek promenio i način na koji nova generacija gejmera igra i uči o igrama “, rekao je Guillaume Bourelly, portfolio i product manager za web kamere u Logitechu. “Uz C922 Pro Stream web kameru dovodimo igru na viši nivo – možete emitovati svoj način igranja kao profesionalac, bolje sarađivati sa svojom zajednicom, odnosno, izdvojiti se iz gomile.”

Sa C922 Pro Stream web kamerom možete snimati u HD-u na 60fps za fluidniji pokret, tako da svaki detalj vašeg stila igre može da vidi i vaša okolina istom brzinom kojom i vi igrate. Web kamera takođe ima mogućnost izmene dinamičke pozadine i koristi inteligentno prepoznavanje oblika kao bi odvojila gejmera od iste, bez upotrebe nezgrapnog zelenog ekrana. Gejmeri, pritom, mogu koristiti i popularne aplikacije kao što su OBS i XSplit.

Logitech je iskoristio najbolje od onoga što je predstavio u nagrađivanoj Logitech HD Pro web kameri C920 (web kamera koju su najviše preporučivali profesionalni igrači i videoblogeri) i na osnovu toga poboljšao kvalitet video zapisa. Uz automatsku korekciju slabog osvetljenja i oštriji autofokus, C922 web kamera se prilagođava treperavoj sobnoj rasveti ili onoj koja dolazi s više računalrskih ekrana, tako da možete streamovati jasan videozapis čak i pri slabom osvetljenju. I bez obzira na ugao emitovanja, dva višestrano usmerena mikrofona koja poništavaju buku omogućavaju savšeno čist stereo zvuk bez gubitka kvaliteta streaminga i videa.

Logitech je blisko sarađivao s vodećom gejming softverskom kompanijom XSplit kako bi dodavanjem predefinisanih postavki na C922 web kameri integrisali svoje omiljene live streaming aplikacije i one za snimanje, i omogućili svojim korisnicima najbolje iskustvo. C922 web kamera dolazi u paketu s tromesečnom XSplit Premium licencom, što uključuje potpuni pristup profesionalnim alatima i dodacima – XSplit Broadcaster i XSplit Gamecaster tako da možete brzo i jednostavno početi streaming bilo koje vrste sadržaja “direktno iz kutije”.

 

Dostupnost

Logitech C922 Pro Stream Web kamera biće dostupna od danas na Logitech.com po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 99.99 evra.