Logitech G Pro Gaming MouseLogitech G Pro Gaming Mouse

Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) je danas predstavio Logitech® G Pro Gaming Mouse. Dizajniran za eSports igrače, ovaj novi gejming miš sadrži Logitechov najprecizniji optički gejming senzor, sistem metalnih opruga, ugrađenu memoriju za driver-free operacije na sistemima za turnire kao i ergonomičan, izdržljiv i jednostavan dizajn. Logitech G Pro Gaming miš oslanja se na nasleđe i globalnu popularnost modela Logitech G100s i, uz pomoć najuspešnijih eSports profesionalaca, to kombinuje s neverovatnom brzinom, preciznošću i brzinom reakcije modela G303.

„Prednost saradnje sa eSports igračima je u tome što nam kažu šta ima se dopada i, što je još važnije, šta im se ne dopada“, rekao je Ujesh Desai, potpredsednik i generalni direktor za gejming u Logitechu. „Naš novi G Pro gejming miš spojio je ono što su eSport profesionalci voleli kod G100s i G303, i ubeđeni smo da će potpuno odgovarati njihovim standardima.

„Takmičenje na najvišem nivou zahteva dobro izrađenog miša“, rekao je Tyler „Skadoodle“ Latham iz Cloud 9 CS:GO. „Nakon bliske saradnje s Logitechom i opsežnih testiranja, novi Pro gejming miš je postao moj prvi izbor među miševima. S udobnim oblikom i vrhunskim senzorom, nikad nemam problem da sredim protivnike.“

Napredni optički gejming senzor

Postojana, pikselska preciznost ono je što presuđuje u gejming takmičenjima visokih uloga. PMW3366 senzor donosi visoki nivo preciznosti koji se smatra najboljim, podjednako među entuzijastima i profesionalcima. Bez uglađivanja, filtriranja ili ubrzavanja u celom rasponu DPI-a (200-12,000 DPI), osigurava izuzetnu tačnost praćenja i dosledan odaziv pri bilo kojoj brzini.

Sistem metalnih opruga za zatezanje

Sistem metalnih opruga za zatezanje kod G Pro Gaming miša poboljšava postojanost levog i desnog tastera miša i smanjuje silu potrebnu za klik. To pomaže da klik na miša bude lak i pouzdan, i zadovoljava najviše nivoe takmičenja.

 

Udoban, izdržljiv i lagan

 

Logitech G Pro Gaming miš vrhunac je sinergije inženjeringa i proizvodnje u proteklih 30 godina. Miš je optimizovan pa mu je smanjena težina, a povećana ergonomičnost, stabilnost i brzina. Miš je testiran u svim uslovima kako bi se uverili da može da izdrži i najintenzivnije igranje. Gornja površina G Pro Gaming miša presvučena je posebnim premazom za poboljšanje trajnosti i stiska, a levi i desni taster testirani su kako bi premašili 20 miliona klikova – što je ekvivalent profesionalnih gejmerskih treninga od 10 sati dnevno tokom dve godine.

 

Ugrađena memorija za driver-free operacije na turnirskim sistemima

Budući da ne možemo uvek garantovati da ćete na mašinama na kojima se igraju turniri imati dostupnu svoju konfiguraciju softvera ili da je ju je dozvoljeno instalirati, G Pro Gaming miš omogućava vam da sačuvate svoje sopstvene DPI postavke, programirane tastere i konfiguracije osvetljenja na ugrađenoj memoriji miša, koristeći Logitech Gaming Software (LGS), tako da nikad nećete morati da brinete jesu li vaše postavke tačne.

Cena i dostupnost

Logitech G Pro Gaming miš očekuje se u septembru po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 79,99 evra.