Logitech G29 Driving Force

Vodeći inovator u računarskoj periferiji, kompanija Logitech, predstavlja svoj novi Logitech G29 Driving Force volan namenjen za PlayStation®4 (PS4™) i PlayStation®3 (PS3). Osmišljen za preciznu vožnju s dugotrajnom pouzdanošću i izdržljivošću, Logitech G29 Driving Force ima dvostruki motor s force feedback mehanizmom i spiralnim prenosnikom bez praznog hoda, volan s kožnom presvlakom, pedale za gas, kočnice i kvačilo od nerđajućeg čelika.

“Naši verni fanovi su čekali volan za PS4 još od kada se PS4 pojavio na tržištu”, rekao je Ujesh Desai, potpredsednik i generalni menadžer Logitechove jedinice za gaming business. “Poslednjih 18 meseci tesno smo sarađivali s kompanijom Sony kako bismo osmisli službeni volan za PS4 i PS3 i danas smo jako zadovoljni što ga možemo predstaviti našim korisnicima.“

Realistični Force Feedback

Projektovan s dvostrukim motorom i force feedback mehanizmom, Logitech G29 Driving Force realno simulira osećaj vožnje u automobilu, stvarne uslove na putu i trošenje guma kako biste mogli osetiti nedovoljno skretanje ili proklizavanje za vreme vožnje, gubitak pravca i još mnogo toga. Sa spiralnim zupčastim prenosnikom u auto-menjaču dobićete izuzetno tihe i precizne upravljačke akcije. Prenos bez praznog hoda takođe omogućava da uz pomoć pedala i volana maksimalno povećate kontrolu.

Izdržljivi dizajn

Logitech G29 Driving Force  je osmišljen da dugo traje budući da ima ležajeve od čeličnih kuglica i pedale i menjač od nerđajućeg čelika. Ručno obrađena koža visokog kvaliteta daje Logitech G29 Driving Force volanu visoke gejming performanse, a igraču osigurava udobniji i trajniji doživljaj. Osim toga, volan možete postaviti na sto ili gejming sedište kako biste smanjili pomeranje ili trzanje tokom različitih akcijskih manevara.

Jednostavan pristup kontrolnim tasterima

Tasteri konzole, D-Pad i poluautomatski menjač su na volanu Logitech G29 jednostavno pozicionirani i dostupni u svakom trenutku. Svetlosni LED indikator tačno ukazuje kada treba da se pokrenete kako biste mogli održavati maksimalno ubrzanje bez skidanja pogleda sa staze, a kontrolni tasteri omogućavaju fino podešavanje postavki vožnje.

Prilagodljive pedale

Logitech G29 Driving Force ima pedale koje omogućavaju udobno kočenje, ubrzavanje ili promenu brzina, baš kao što biste to radili u stvarnom automobilu, a takođe vam omogućavaju i da za vreme vožnje zadržite uspravan položaj tela. Papučica kočnice oponaša rad stvarnog kočionog sistema kako biste imali realističan osećaj kočenja. Osim toga, G29 uključuje i menjač koji igračima, koji žele da testiraju svoje sposobnosti, može pružiti osećaj istinskog trkačkog iskustva.

Cena i dostupnost

Logitech G29 Driving Force volan se očekuje da će biti dostupan u julu 2015. godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 399,99 evra.