Logitech MX

Logitech je osvojio devet Međunarodnih nagrada za dizajn (International Design Awards – IDA), što je najviše do sada osvojenih nagrada u jednoj godini.

IDA je prepoznala Logitechov dizajn proizvoda u nekoliko kategorija, uključujući smart home, video collaboration, gaming i pakovanje proizvoda.

Ovogodišnje nagrade uključuju zlatne, srebrne i bronzane nagrade, a uz to se obeležava treća godišnjica otkako je IDA prepoznala Logitech proizvode kao vrhunski dizajnirane.

  1. Logitech nagrade uključuju.

Zlatnu nagradu za:

  • Logitech Circle

Srebrnu nagradu za:

  • Logitech Spotlight Presentation Remote
  • Logitech BRIO 4K Pro Webcam
  • Logitech G Pro Gaming Mouse
  • Logitech K780 Multi-Device Wireless Keyboard
  • Logitech POP Home Switch
  • Logitech BASE

Bronzanu nagradu za:

  • Logitech M720 Triathlon Mouse
  • Logitech pakovanja proizvoda

„Čast mi je da primim ove međunarodne nagrade, koje su potvrda da smo prepoznati po prvoklasnom dizajnu koji pomno razvijamo”, izjavio je Alastair Curtis, generalni direktor dizajna u Logitechu. „Svaki tim u Logitechu koncentrisan je na krajnjeg korisnika, a naš pristup dizajnu vodi tu posvećenost izvanrednim rezultatima”.

„Stvarno sam ponosan na napredak koji smo postigli u integrisanom dizajnu na svim područjima”, izjavio je Bracken Darrell, predsednik i izvršni direktor Logitecha. “Ove međunarodne nagrade samo su potvrda da idemo u dobrom smeru. Circle Camera i Pop Home Switch i za nas pretstavljau potpuno nove kategorije proizvoda. Spotlight prezenter reintegracija je unutar jedne od naših postojećih kategorija, dok su BRIO 4K Webcam i K780 Multi-Device tastatura inovacije u postojećim kategorijama. Dizajn je uvek u središtu svake od tih inovacija.”

Svake godine International Design Awards odaje priznanje vizionarima dizajna i otkriva nove talente u arhitekturi, enterijeru, grafičkom i modnom dizajnu kao i dizajnu proizvoda. Ove godine, IDA žiri pregledao je 1.000 prijava iz 52 zemlje i izabrao pobednike na osnovu dizajna, kreativnosti, upotrebljivosti i inovativnosti.

Logitech info

Logitech dizajnira proizvode koji su svakodnevno prisutni u životima ljudi, povezujući ih s digitalnim iskustvima. Pre više od 35 godina Logitech je započeo povezivanje ljudi putem računara, a sada dizajnira proizvode koji spajaju ljude kroz muziku, igre, video i računarstvo. Među Logitech brendovima su i Jaybird, Logitech G i Ultimate Ears.

Kompanija je osnovana 1981. godine. Logitech International je švajcarska javna kompanija prisutna na SWX Swiss Exchange (LOGN) i Nasdaq Global Select Market (LOGI) tržištima. Više o kompaniji Logitech pronađite na www.logitech.com, na blogu ili @Logitech na društvenim mrežama.

IDA info

Mnoštvo dizajnera i preduzetnika stvorilo je International Design Awards 2007. godine kao odgovor na nedostatak priznanja za inteligentan i održiv multidisciplinarni dizajn.

Međunarodne nagrade za dizajn postoje kako bi prepoznavale, proslavile i promovisale legendarne vizionare dizajna, i otkrile nove talente u arhitekturi, dizajnu enterijera, grafičkom i modnom dizajnu kao i dizajnu proizvoda. IDA želi da privuče pažnju na ikonoklazam dizajna širom sveta, konceptualizujući i proizvodeći sjajne dizajnerske radove.