Logitech M220 SILENT

Logitech  je danas predstavio Logitech® M220 Silent i Logitech® M330 Silent Plus nečujne, bežične miševe po prvi put razvijene u Logitechu. M330 Silent Plus i M220 Silent miševi i dalje su jednako precizni i izdržljivi, a pružaju osećaj klika bez buke.

„Živimo u svetu socijalizacije, bilo da radite u zajedničkom prostoru ili od kuće, ali ponekad je tišina dragocena,” rekao je Anatoliy Polyanker, globalni portfolio i brend direktor Logitecha. „Zato smo stvorili M330 Silent Plus i M220 Silent miševe. Naši inženjeri proučavali su izvore buke koje proizvodi računarski miš i pronašli način kako da se smanji nivo decibela bez gubitka kvaliteta.”
Pomoću M330 Silent Plus i M220 Silent miševa možete raditi u potpunoj tišini.

Ovi miševi zadržali su tradicionalni osećaj klika, ali sada im je zvuk smanjen za više od 90 posto. Uz Logitech Advanced Optical Tracking oni su izuzetno precizni i rade na gotovo svim površinama. Oba miša osiguravaju bežičnu povezanost do 10 metara zahvaljujući “plug-and-forget” nano prijemniku, a kompatibilni su s Windows®, Mac ®, Chrome OS™ ili Linux ® računarima. Uz to, po prvi put su dobili oznaku Quiet Mark, odobrenu od Društva za smanjenje buke (Noise Abatement Society).

Logitech M330 Silent Plus miš dolazi s baterijom koja traje 24 meseca, a ima tastere od mekane gume koji osiguravaju udoban dodir i predviđen je za korišćenje desnom rukom. Logitech M220 Silent miš dolazi s baterijom u trajanju od 18 meseci i može se koristiti s obe ruke.

Cena i dostupnost

Logitech M330 Silent Plus miš, očekuje se u prodaji u oktobru po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 39.99 evra, dok će se M220 Silent miš prodavati po ceni od 24.99 evra.