unify

–  M SAN Grupa postala je ovlašteni distributer Unify rješenja za Republiku Hrvatsku, zemlje regije u kojima M SAN Grupa ima svoje urede (BiH, Srbija, Crna Gora, Slovenija, Makedonija i Kosovo).

Tvrtka Unify usmjerena je na razvoj komunikacijsko informacijskih rješenja koji upravljaju objedinjenim komunikacijama, mrežnom infrastrukturom i sigurnosnom zaštitom svih tipova poduzeća, od malih poduzetnika do najvećih svjetskih korporacija i javnih tvrtki.

unify

Unify je globalna tvrtka čiji su primarni proizvodi namijenjeni komunikaciji. Usklađujući tehnologije, kreirajući i koristeći korisnička iskustva, Unify implementira usluge koji se ugrađuju u poslovne operacije korisnika i iskorištavaju sve prednosti današnje mobilne tehnologije, a sve s ciljem bolje suradnje. Rezultat je transformacija načina komunikacija i suradnje koja naglašava mobilnost, timski rad, ubrzava poslovanje i s time poboljšavanje ciljeva i rezultata poduzeća.  Unify posjeduje  portfelj proizvoda od rješenja za glasovnu komunikaciju, aplikacije za messaging, rješenja za video-konferencijske sale itd. za razne veličine organizacija.

 

Unify je u potpunosti usmjeren na prodaju i održavanje vlastitih proizvoda kroz svoje profesionalne partnere. Trenutno u svijetu postoji više od 4000 partnerskih firmi koje su se odlučile za Unify proizvode i koje pružaju usluge zasnovane na razvijenoj tehnologiji. Od sada se u toj partnerskoj mreži nalazi i M SAN Grupa.

 

„Zadovoljni smo što smo u našu distribuciju uvrstili i Unify rješenja. Objedinjeno komuniciranje danas sve više uključuje razmjenu informacija koje mogu biti poslane preko jednog medija, tako da se repliciraju na nekom drugom mediju. Primjerice, moguće je ostaviti glasovnu poruku koja se onda može pročitati ili poslušati putem e-maila ili na mobilnom telefonu. Neki od trendova na ovom području su Unificirano komuniciranje kao usluga, gdje se aplikacije nalaze u privatnom ili javnom oblaku. Unify  rješenja lider su tom tehnološkom segmentu. U našu distribuciju ovime smo uvrstili jednostavna i lako upravljiva rješenja usmjerena na  poslovne potrebe i mogućnosti korisnika“ naglasio je Branko Đakulović, specijalist za grupu proizvoda M SAN Grupe.