Honor Laptop MagicBook 15"

Lepo je videti da mnogi od vas već uživaju u svom novom HONOR MagicBook 14. Za one kojima je potrebno još malo argumenata da prelome i nabave ovaj sjajni laptop, sastavili smo listu 14 razloga zašto ćete voleti HONOR MagicBook 14.  Pročitajte prvi deo, ali upozoravamo vas, možda se već nakon njega zaljubite!

 1. Jedan punjač za sve
  Punjenje HONOR MagicBook je jednostavno, naročito kada ste u pokretu. Više nije potrebno pakovati punjače za telefon i laptop i tražiti ih po torbi, ili još gore, slučajno zaboraviti neki od njih. Punite svoj HONOR MagicBook punjačem za mobilni telefon, ili obrnuto – oba uređaja koriste isti konektor što sve čini daleko jednostavnijim.
 2. Samo za vaše oči
  HONOR MagicBook 14 je opremljen čitačem otiska prsta integrisanim u taster za uključivanje, pa pristup uređaju imate samo vi. Bilo da se nalazite na fakultetu ili deca kod kuće merkaju vašu novu igračku, možete biti sigurni da ste jedina osoba koja se može ulogovati.
 3. Zašto teško, kad može lako
  Kada ste u pokretu ceo dan, putujete na posao ili fakultet, verovatno sa sobom nosite i knjige i sveske, ručak, ili dodatni komad odeće ako zahladni. Sa svega 1.38kg težine i profilom od 15.9mm, HONOR MagicBook 14 vas neće usporavati ili opterećivati, iako je u svakom trenutku uz vas.
 4. Kamera koja čuva vašu privatnost
  U današnje vreme nije neuobičajeno da nas tokom dana očekuje i nekoliko Zoom, Skype ili Hangouts video razgovora, pa je vrlo lako ostaviti kameru uključenu kada to baš i nije poželjno. Kako bi sprečio to, kao i onemogućio pristup kameri čak i najveštijim hakerima, HONOR MagicBook 14 poseduje pop-up web kameru sakrivenu ispod dugmeta na tastaturi, a koju otvarate i zatvarate jednim klikom.
 5. U centru pažnje
  Iako nije sve u izgledu, priznaćete da je dobar osećaj kada imate nešto što privlači pažnju i uklapa se u vaš stil. Elegantna silueta HONOR MagicBook-a je oivičena prelepim Azure Blue akcentom, a dolazi u dve boje, Space Grey i Mystic Silver, pa ne budite iznenađeni ako vaš laptop počne da privlači poglede.
 6. Mrak tastatura
  Da li ste ikada kasno uveče u mraku pokušali da potražite neki film na Netflixu i ustanovili da ne vidite tastaturu? U trenucima kada želite da se opustite, ovo može biti frustrirajuće. Srećom, tastatura HONOR MagicBook 14 je osvetljena, pa ćete u svakom trenutku moći da jasno vidite šta kucate, čak i u potpunom mraku.
 7. Dobra investicija   

Kupovina laptopa nije mali trošak, pa je bitno posvetiti pažnju pre nego što rešite da izdvojite veliku sumu za novi model. Srećom, HONOR MagicBook je dostupan već od 74.999 dinara, pa ćete imati težak zadatak da u tom rangu cene pronađete još jedan model koji nudi jednako impresivne karakteristike. Sa novcem koji uštedite u odnosu na laptopove sličnih karakteristika, ostaće vam dovoljno i za HONOR MagicWatch 2 ili HONOR 9X PRO.

Toliko za prvi deo. Dakle, da li ste se zaljubili u HONOR MagicBook 14 ili nastavljate sa čitanjem?