Kompanija MasterCard najavila je saradnju sa kompanijom Microsoft na omogućavanju jednostavnih i sigurnih rešenja za e-trgovinu za korisnike Microsoft Dynamics rešenja.

 

Simplify Commerce, jedinstvena platforma za plaćanja koja je zasnovana na cloud tehnologiji i pomaže kompanijama da razviju poslovanje kroz maksimalno korišćenje onlajn i mobilne prodaje na raznovrstan, siguran i jednostavan način. Zahvaljujući ovoj saradnji, korisnici Microsoft Dynamics rešenja imaće jedinstven sistem koji u potpunosti povezuje njihovo planiranje i prodaju. Ovo korisnicima pruža brojne prednosti:

 

  • Jednostavna integracija: firme mogu jednostavno da primaju i upravljaju plaćanjima onlajn i preko korisničkog centra u okviru svog postojećeg poslovanja.

 

  • Neprimetno ažuriranje: klijenti će uvek biti u toku sa najnovijim dešavanjima u platnoj industriji – od najsavremenijih sigurnosnih rešenja do regulatornih protokola – a da pritom ne moraju ništa dodatno da rade. Tokom integracije, korisnici će automatski koristiti koordinisana, zajednička ažuriranja sa strana kompanija MasterCard i Microsoft.

 

  • Opsežan doseg: Simplify Commerce povezuje prihvatioce kartica širom sveta u samo jednoj tački. Firmi sada mogu i geografski da prošire svoj doseg, a da ne nailaze na prepreke u plaćanjima.

 

Simplify Commerce rešenje biće dostupno u narednih nekoliko nedelja putem Microsoft Dynamics AX u 13 zemalja: SAD, Australiji, Kanadi, Danskoj, Francuskoj, Nemačkoj, Islandu, Irskoj, Meksiku, Novom Zelandu, Južnoafričkoj republici, Holandiji i Velikoj Britaniji, a u planu je i dalje širenje na dodatna tržišta.

 

Simplify Commerce rešenje je samo još jedan od načina na koje kompanija MasterCard pomaže razvoj poslovanja. Kompanija MasterCard pomaže firmama širom sveta da upravljaju tokovima novca i uvećaju prodaju kroz set rešenja i saveta osmišljenih da adresiraju svakodnevne potrebe poslovanja, a to su: efikasno poslovanje, brza isplata i jednostavno, sigurno i lako plaćanje za robe i usluge.