NOVI LG OLED TV SA ZERO CONNECT TEHNOLOGIJOM REDEFINIŠE SLOBODU U DIZAJNIRANJU PROSTORA

Da li želite da učite od najvećih svetskih stručnjaka iz udobnosti svog doma? Sada to možete učiniti putem LG Smart televizora koji koriste webOS 4.0 i kasnije verzije. Nedavno je dostupna aplikacija MasterClass u LG prodavnici sadržaja (Content Store) i na Life’s Good platformi, omogućavajući vlasnicima LG Smart televizora da pristupe preko 180 predavača i časova iz različitih kategorija kao što su Umetnost & Zabava, Biznis, Stil i Dizajn, Sport i Gejming, ili Kreativno Pisanje.

Bilo da želite da naučite kuvanje od pionira kuvanja u kamionu, Roja Čoija, ili planirate karijeru uz savete bivše glavne urednice Teen Vogue-a i multimedijalne ikone Elejn Velterot, ili želite da razvijete veštine pregovaranja slušajući bivšeg glavnog pregovarača FBI za talačke krize, Krisa Vosa – MasterClass ima nešto za svakoga. Možete čak naučiti o liderstvu od bivše generalne direktorke kompanije Pepsi, Indre Nui, ili saznati više o emocionalnoj inteligenciji od renomiranog psihoterapeuta Ester Perel. Sadržaj koji vam prenose najbolji na svetu će vas inspirisati svojim pričama i znanjem.

Ono što MasterClass čini jedinstvenim je fleksibilnost učenja – pretplatnici mogu da pristupe časovima i proširuju svoja znanja prema svom životnom stilu, bilo da žele da uče postepeno ili da se “bindžuju” na sadržaj. Svaki čas sadrži oko 20 video lekcija, u proseku 10 minuta po predavanju, pružajući vam osećaj kao da ste “jedan na jedan” sa predavačima. Ako želite da učite kroz rad, Sessions by MasterClass nudi detaljan nastavni plan i program, gde možete da “zasukate rukave” i steknete konkretne veštine kroz procese koje će vas voditi svetski poznati instruktori i aktivne zajednice ostalih polaznika korak po korak.

Kompanija LG je omogućila pristup MasterClass platformi na svojim pametnim televizorima kako bi pružila što raznovrsnije iskustvo kućne zabave svojim korisnicima, koje odgovara njihovim jedinstvenim potrebama, sklonostima i interesovanjima. Očekuje se da će tokom godine biti dostupne i nove edukativne usluge.