NEC Enterprise Solutions i Mellon Technologies danas su objavili da su ušli u strateško partnerstvo u cilju promovisanja NEC korporativnih IT rešenja u Grčkoj i širem regionu jugoistočne Evrope gde Mellon Technologies posluje.

 

Cilj ove strateške saradnje je da obezbedi organizacijama integrisana IT rešenja koja garantuju nesmetano poslovanje i smanjuju troškove posedovanja i održavanja njihovih sistema.

Mellon promocija hotel Metropol 002
Mellon promocija hotel Metropol 002

U okviru saradnje, Mellon Techologies će, uz podršku NEC-a, ponuditi svojim korisnicima širok spektar naprednih IT rešenja u regionu, uključujući:

 

NEC serverska rešenja visoke dostupnosti i rešenja koja osiguravaju kontinuitet poslovanja

“NEC’s Fault Tolerant Servers” obezbeđuju inovativna rešenja za suočavanje sa planiranim ili iznenadnim zastojima za najvažnije kritične aplikacije. Ona obezbedjuju visoke operativne stope (99.999% vreme neprekidnog rada) preko dvojnog modularnog redudantnog hardvera i pomažu maksimiziranje performansi sistema postižući stalnu dostupnost.

 

NEC serverska  rešenja za skladištenje

“NEC Mx10 Series SAN” memorija je jaka platforma za cloud computing i virtuelizaciju u “Big Data” eri. Ovi sistemi nude visoku pouzdanost za preduzeća kojima je potreban kompletan sistem skladištenja, sa svim neophodnim funkcijama i uslugama (auto tiering, thin provisioning, snapshots, replication and VMware VAAI support).

 

NEC pametna virtuelna rešenja radnog prostora

“NEC’s Smart Virtual Workspace” je kompletno virtuelno desktop rešenje koje pruža sigurnu računarsku platformu sa svim prednostima centralizovanog menadžment modela od jednog istog dobavljača. Ovo ekološko rešenje pruža kompanijama integrisano rešenje za upravljanje  softverom i hardverom istovremeno pružajući veću bezbednost podataka.
Mellon Techonologies ima sva neophodna znanja i veštine kako bi se osigurala ispravna instalacija, integracija i podrška NEC rešenjima.

“Mellon Technologies  konstantno istražuje načine da unapredi i proširi  portfolio rešenjima kako bi podržali naše klijente u njihovim složenim izazovima za efikasnije i konkurentnije poslovanje, a naša odskorašnja saradnja sa NEC-om potvrđuje ovaj strateški pravac”, rekao je Haris Constantinidis, generalni direktor Mellon Technologies.

“Počastvovani smo što imamo Mellon Technologies za strateškog partnera”, izjavila je Lenia Iacovides, direktor MEA, NEC Enterprise Solutions. “Njihovo poznavanje potreba organizacija sa jakim potrošačkim poslovanjem za operativnom i poslovnom efikasnošću u regionu će nam pomoći da promovišemo NEC-ovu jedinstvenu ekspertizu u razvoju tzv. all-in-one rešenja i proizvoda koje nas odvajaju od konkurencije.”