Mellon Serbia

Mellon Serbia, provajder IT rešenja i eksternalizovanih usluga, sa ponosom je proslavila svoj 15. rođendan. Nakon 15 godina inovacija i rasta Mellon ima značajan udeo na tržištu i važne klijente iz različitih industrija.

U znak zahvalnosti klijentima, partnerima i kolegama, organizovana je rođendanska proslava koja je održana 20. oktobra u restoranu Top of The Hub, i koja je okupila veliki broj predstavnika bankarskog sektora, telekomunikacija, maloprodaje, kao i predstavnike ambasada. Gostima su na manifestaciji predstavljeni istorija i razvoj kompanije, korporativna kultura i strateški planovi.

U proteklih 15 godina, Mellon Serbia je postala pouzdan partner za inovacije i najnovija tehnološka rešenja u oblasti transakcija, odgovarajući na zahteve organizacija sa jakim potrošačkim poslovanjem. U isto vreme, prateći zahteve tržišta za povećanjem produktivnosti i optimizacijom resursa, Mellon je investirao u razvoj eksternalizovanih usluga, čineći da usluge kontakt centra i upravljanja poslovnim procesima postanu ključni stubovi poslovanja.

 

Danas, kao odraz stalne posvećenosti kompanije razvoju i uvođenju najnovijih tehnoloških rešenja, Mellon Serbia nudi IT rešenja kompanije NEC Enterprise Solutions, elektronski potpis kompanije Euronovate, transformaciju filijala rešenjima kompanija Diebold Nixdorf i NemoQ, zatim rešenja za mobilna plaćanja kompanija Gemalto i TagPay, kao i mnogih drugih. U isto vreme, kompanija nastavlja da gradi ekspertizu u uslugama upravljanja poslovnim procesima.

Povodom proslave 15. godina poslovanja, g-din Nikos Petrakopoulos, predsednik i direktor Mellon Group of Companies, čestitao je kompaniji Mellon Serbia na postignutim uspesima i izvanrednom performansu.

Stefanos Karapetsis, generalni direktor Mellon Serbia izjavio je: „Tokom svih ovih godina oslanjali smo se na naše klijente, proizvođače, partnere, i iznad svega na naše zaposlene. Regrutovali smo i obučili stotine mladih iz Srbije, od kojih su mnogi i danas sa nama. Zahvaljujemo se svima koji su dali doprinos našem uspehu i u narednim godinama ćemo nastojati da unapredimo naše poslovanje u prijateljskoj Srbiji.”