Prethodna poglavlja Metal Gear Solid sage su omogućavala igračima da iskuse neverovatan svet Snejka i njegove družine. Najnovije poglavlje, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain je konačno dostupno i zahvaljujući NVIDIA tehnologijama osigurava nenadmašnu i fotorealističnu zabavu.

geforce

Od danas kupci NVIDIA grafičkih kartica mogu dobiti Metal Gear Solid potpuno besplatno. U ograničenom periodu, Metal Gear SOlid V: The Phantom Pain će biti besplatan uz kupovinu određenih GeForce proizvoda. U ponudu su uključene grafičke kartice GeForce GTX 960, 970, 980 i 980 Ti a takođe i notebook računari koji poseduju GeForce GTX 980M ili GTX 970M grafičke čipove.

Kao što je najavljeno ranije NVIDIA inženjeri rade jako blisko sa kompanijom Konami kako bi osigurali najviši kvalitet grafike i podršku za jedinstvene GeForce tehnologije kao što su G-SYNC, Dynamic Super Resolution i ShadowPlay.

Metal Gear Solid je jako popularna franšiza koja poseduje odličnu priču i pruža dobru zabavu. Prošle godine tizer kompanije Konami pod imenom Metal Gear Solid V: Ground Zeroes nam je dao kratak uvid u ono što se sprema. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain će biti još veći i bolji.