xiaomi

Nova Mi Store prodavnica predstavlja još jednu lokaciju na kojoj svi zainteresovani mogu iskusiti najširi spektar proizvoda kompanije Xiaomi, od mobilnih telefona do pametnih uređaja za dom

Globalni tehnološki lider Xiaomi je u četvrtak, 20. maja, uz partnerstvo sa distributerom, kompanijom PC Centar, otvorio sedmi po redu Mi Store prodajni objekat u Srbiji. Novi maloprodajni objekat je otvoren u tržnom centru Delta City na Novom Beogradu. Kao i uvek, ljubitelji Xiaomi proizvoda i predstavnici medija prisustvovali su otvaranju ovog prodajnog objekta, a pored njih i mlada zvezda Zera, glumica Tijana Maksimović, Jana Dačović, Ksenija Grbušić, mladi hip-hop sastav Geto Kruševac, Suzana Bursać i mnogi drugi.

Ni ovoga puta, nije izostalo izuzetno interesovanje koje se ogledalo u velikom redu posetilaca koji su želeli da se domognu Xiaomi proizvoda po akcijskim cenama. Tim koji stoji iza otvaranja prodajnog objekta u potpunosti se pobrinuo da sve epidemiološke mere budu ispoštovane. Za sve posetioce obezbeđena je zaštitna oprema, sredstva za dezinfekciju, a takođe je bio i kontrolisan broj osoba u radnji i razmak između osoba ispred radnje. Mi Store Delta City je kompletno dezinfikovan na svakih sat vremena.

Mi Store Delta City nudi najširi spektar proizvoda od mobilnih telefona preko pametnih uređaja za dom do, u današnje vreme sve potrebnijih, prečišćavača vazduha, a na dan otvaranja svi posetioci su mogli da kupe svoje omiljene proizvode uz specijalne pogodnosti.