Kompanija Microsoft proglasila je E-Smart Systems partnerom godine zbog kontinuirano visokog nivoa pružanja usluga korisnicima u Srbiji.

Kompanija E-Smart Systems više od jedne decenije pruža izuzetno visok nivo usluga i podržava razvoj efikasnosti srpske privrede i ekonomije kroz planiranje i implementaciju najsavremenijih informaciono-komunikacionih tehnologija – što su neki od osnovnih razloga zbog kojih je proglašena Microsoft partnerom godine u Srbiji.

U savremenom, digitalnom svetu koji nas okružuje, teško je zamisliti uspešan primer poslovanja  bez adekvatne primene informaciono-komunikacionih tehnologija. Razvoj, projektovanje i implementacija informatičkih rešenja, kao i neprestano usavršavanje zaposlenih – aspekti su bez kojih se ne može razvijati održiv biznis.

Microsoft i E-Smart Systems u tom kontekstu dugogodišnjom saradnjom i međusobnom podrškom omogućavaju korisnicima u Srbiji kvalitetna i bezbedna poslovna rešenja – bilo da je reč o desktop, mobilnim, cloud ili hibridnim platformama zasnovanim na inovativnim Microsoft tehnologijama.

Ubrzan napredak informaciono-tehnoloških rešenja nameće standarde kvaliteta i bezbednosti čija je primena u poslovanju prioritet, zbog čega je izbor IT platformi i sistema koji će biti implementirani u radu od neprocenjive vrednosti.

Partnerski pristup koji podrazumeva sprovođenje kompleksnih analiza i temeljno planiranje, a obezbeđuje složenost i sveobuhvatnost usluga korisnicima – utemeljen je još pre više od deset godina kada je Microsoft E-Smart Systems-u dodelio status LAR (“Large Account Reseller“), kao potvrdu izuzetnog doprinosa razvoju srednjih i velikih preduzeća u Srbiji.

U zavisnosti od oblasti primene, IT sistemi moraju detaljno da se osmisle i projektuju tako da odgovore na specifične potrebe korisnika. Tim mladih stručnjaka E-Smart Systems-a dokazao je konzistentnost u sagledavanju i konsolidaciji svih aspekata poslovanja korisnika, što je ključ kvalitetnog, održivog i bezbednog kreiranja i pružanja IT usluga i podrške, zbog čega je Microsoft izuzetno ponosan na izgrađeno partnerstvo sa E-Smart Systems timom.