Kompanija Microsoft organizovala je tradicionalno godišnje okupljanje za svoje partnere iz Srbije. Događaj je okupio veliki broj lokalnih partnera Microsofta i pružio im priliku da se upoznaju sa najznačajnijim planovima kompanije za narednu godinu.

Prisutnima su tako predstavljena najnovija Microsoft rešenja koja su od ključnog značaja za njihovo poslovanje, a govorilo se i o trendovima i mogućnostima za rast biznisa u fiskalnoj godini koja je počela.

microsoft

„Godišnje okupljanje pruža nam priliku da upoznamo naše partnere sa planovima i novinama, ali i da razmenimo iskustva o implemetaciji Microsoft rešenja i nagradimo partnere koji su dali najveći doprinos u promociji proizvoda kompanije i razvoju rešenja na Microsoft platformi“ istakla je Miljana Jovičić, Microsoft Small Medium Solutions and Partners direktor.

Titulu Microsoft partnera godine poneo je Comtrade System Integration zbog izuzetnih rezultata ostvarenih u implementaciji rešenja baziranih na Microsoft tehnologiji. Nagrade su dodeljene i drugim lokalnim parterima među kojima su kompanije Informatika, Extreme, Navigator, CT Distribution i Code Computer.

Microsoft u saradnji sa svojim partnerima nastoji da kontinuirano radi na podsticanju inovacija i rešenja koja će doprineti najboljoj usluzi i zadovoljstvu zajedničkih korisnika.