Poznati grčki brend MLS Innovation Inc u saradnji sa kompanijom Refot B, koja je ekskluzivni uvoznik i distributer, započeo je poslovanje na srpskom tržištu svojim inovativnim MLS uređajima.

MLS Innovation Inc (Making Life Simpe) pored svoje duge tradicije poslovanja od 1989. godine, poznat je u Grčkoj kao proizvođač visokokvalitetnih pametnih uređaja i nosilac je prestižne Grand Prize nagrade na “European Information Technology”. Njegova osnovna misija je da pojednostavi svakodnevni život svojih korisnika, razvijanjem i primenom novih tehnologija u jedinstvene i jednostavne proizvode, stvarajući iskustva koja svakodnevni život čine lakšim. U paleti proizvoda nalaze se pametni mobilni telefoni, Easy mobilni telefoni, tableti, televizori kao i nova vrsta hibridnih Magic laptop uređaja.

MLS Innovation je posebno prepoznatljiv po svom patentiranom programu “MAIC” – MLS Artificial Inteligence Center, koji je posebno pripremio za srpsko tržište u želji da pomogne svima da što bolje savladaju noviju tehnologiju. “MAIC” je vaš lični, digitalni asistent ugrađen u sve MLS uređaje, uz pomoć kog možete zvati, slati SMS, vršiti pretragu na internetu, pretražiti najbliže bolnice, benziske pumpe i još mnogo toga, samo na osnovu vašeg glasa. Dovoljno je da samo pritiskom na dugme izgovorite šta vas interesuje, a “MAIC” će sve uraditi umesto vas. Vi mu pričate, a on vas sve razume, i to na srpskom jeziku!

Jedinstveni telefon MLS Easy TS 4G, jedini na tržištu sa numeričkom tastaturom i andorid  operativnim sistemom nalazi se u prodaji kod Vip mobilnog operatera, dok preostalu paletu telefona i tableta možete pronaći u radnjama poznatih lanaca: Win Win, Gigatron, ComTrade shop, Tehnomedija, Smart Arena…

Ono što je sigurno, jeste da će vas pored MAIC-a, kod pametnih telefona sigurno oduševiti MLS Safe™, program koji štiti od svih znatiželjnih pogleda, a sadržaj MLS uređaja čuva samo za vaše oči.