mts turneja šampiona

Vaterpolo reprezentativci Srbije zvanično su otpočeli „mts turneju šampiona“ druženjem u mts poslovnici u Novom Sadu. Svi prisutni imali su priliku da se druže i fotografišu sa Branislavom Mitrovićem, Milošem Ćukom, Gojkom i Duškom Pijetlovićem koji su, na opšte oduševljenje prisutnih, ovom prilikom bili u ulozi agenata prodaje.

„Poseta mts poslovnici u Novom Sadu predstavlja start mts turneje šampione, ali i naš prvi korak ka Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru. Pred nama je težak zadatak, jer vaterpolo reprezentacija Srbije godinama unazad ostvaruje zavidne rezultate na svim prvenstvima i osvajanje medalje se od nas očekuje. Koristim priliku da se zahvalim generalnom sponzoru kompaniji Telekom Srbija, koja nas prati i podržava dugi niz godina“, izjavio je reprezentativac Gojko Pijetlović.

Pored novog iskustva koje su imali u ulozi agenata prodaje, zlatni momci privukli su veliku pažnju brojnih posetilaca koji su, tom prilikom, mogli da porazgovaraju sa našim evropskim šampionima.

Kompanija Telekom Srbija je dugogodišnji partner Vaterpolo saveza Srbije i veliko nam je zadovoljstvo da sarađujemo i ovom prilikom. Pored sportskog, „mts turneja šampiona“ ima i humanitarni karakter jer će sav novac od prodaje ulaznica biti doniran narodnim kuhinjama na Kosovu i Metohiji“,  izjavila je Ivana Arbutina iz Telekoma Srbija.

U okviru „mts turneje šampiona“ vaterpolo reprezentacija Srbije imaće gostovanja širom zemlje uz treninge i revijalne utakmice. Pored Novog Sada vaterpolisti obilaze Beograd, Kragujevac, Niš, Kosovsku Mitrovicu i Gračanicu. Turneja je organizovana pod pokroviteljstvom generalnog sponzora, kompanije Telekom Srbija.