LG SMART monitori

LG Electronics je predstavio revolucionarne modele SMART monitora, 32SR50F i 27SR50F, koji su prava tehnološka inovacija za moderne korisnike. Ovi monitori, veličina 31.5 i 27 inča, odlikuju se visokokvalitetnim IPS ekranima i nude izvanredne mogućnosti za rad i zabavu, što ih čini idealnim za današnje dinamično radno okruženje.

Inovativne Karakteristike i Performanse

  • Napredni IPS Ekrani: Sa impresivnom rezolucijom, LG SMART monitori nude ultrarealistične boje i kontrast, čineći svaki vizualni sadržaj živopisnim i privlačnim.
  • Integracija sa LG webOS 23 Platformom: Ovi monitori pružaju besprekornu integraciju sa LG webOS 23 platformom, što omogućava lako pristupanje striming servisima, kao i udobnost pri korišćenju za remote rad.
  • Zabava i Multimedija: Sa podrškom za HDR 10, LG SMART monitori pružaju izuzetno iskustvo gledanja filmova, serija, sportskih događaja i uživanja u muzici.

Dizajn i Estetika

  • Elegantan i Minimalistički Dizajn: Model od 27 inča, sa svojim elegantnim i minimalističkim izgledom, ne samo da pruža vrhunske performanse već i estetski doprinosi svakom prostoru.

Povezivanje i Praktičnost

  • Lak Pristup Aplikacijama: Ovi modeli nude lak pristup aplikacijama za strimovanje, prilagođenim preporukama, i personalizovanim sportskim profilima, pružajući korisnicima personalizovano iskustvo.
  • LG Home Office Softver: Integracija sa softverom kao što su Microsoft 365 i Google Kalendar, omogućava veću produktivnost pri radu od kuće.
  • Bežično Deljenje Sadržaja: Sa Air Play 2 i Miracast platformama, deljenje sadržaja sa pametnih uređaja postaje lako i brzo.
  • LG ThinQ Home Hub: Novi monitori mogu služiti kao centri za pametne domove, omogućavajući korisnicima da nadgledaju i upravljaju kućnim aparatima preko IoT mreže.

Budućnost LG SMART Monitora

Seo Jang-jae, viši potpredsednik i IT direktor LG Business Solutions, naglašava da su LG SMART monitori dizajnirani da zadovolje različite potrebe korisnika, te da kompanija planira predstavljanje novih modela sa dodatnim funkcijama. Očekuje se da će se ovi inovativni monitori uskoro pojaviti na tržištima širom sveta, postavljajući nove standarde u tehnologiji monitora.

LG SMART monitori su više od običnih ekrana; oni su ključni elementi modernog digitalnog života, spajajući rad, zabavu i pametno upravljanje domom u jednom elegantnom i snažnom uređaju.