Nikon foto

Danas je Nikon Evropa lansirala novu kampanju #CreateYourLight, ohrabrujući fotografe i fotografske entuzijaste da uzmu svoj fotoaparat i dokumentuju ovaj istorijski period. Ujedinjujući fotografe ovom zajedničkom misijom, Nikon želi da pruži potrebnu motivaciju, kada je najpotrebnije.

#CreateYourLight predstavlja fotografsku platformu, sa ciljem da svi zajedno podelimo jedinstvene priče u zatvorenom prostoru, putem fotografije. Ova zajednica je otvorena za sve fotografe, svih nivoa znanja i pravaca, bez obzira koju vrstu opreme koriste. Cilj je podstaći fotografe da prave fotografije unutar svoga doma i budu što kreativniji u svom okruženju.

Create Your Light – #CreateYourLight 

Kako bismo inspirisali i pomogli pratiocima, Nikon će sarađivati sa svojim profesionalnim fotografima, brend ambasadorima i profesorima fotografije, deliti savete i trikove kako da naprave najbolju fotografiju u kućnim uslovima, koristeći hashtag #CreateYourLight, da bi se poruka proširila što dalje. Pratioci takođe se mogu pridružiti fotografskom izazovu podeljenom po raznim temama. Jedna od prvih fotografa koja je će biti uključena u ovaj izazov, jeste profesionalni fotograf Donna Crous koja će pokazati najbolji scenario i stilske trikove kako napraviti najprimamljiviju fotografiju.

Odgovorite na Nikon izazov

Kako bi odgovorili na izazov, fotografi jednostavno treba da objave fotografiju koja dokumentuje njihovu priču u izlolaciji na njihovom Instagram profilu, koristeći #CreateYourLight. Nikon će nakon toga neke od priča / fotografija objaviti na posebnoj web stranici posvećenoj ovoj kampanji, koja će biti javna u narednim nedeljama.

Za više informacija o #CreateYourLight, jednostavno pratite hashtag i pridružite se Instagram zajednici.