Nikon-Z7IINikon-Z7II

Kompanija Nikon sa zadovoljstvom najavljuje puštanje u prodaju najnovije ver. 1.2.0 za sistem daljinskog fotografisanja NX Field za agencije za profesionalno fotografisanje. Softversko ažuriranje dodatno podržava mogućnosti fotoaparata FX formata / fotoaparata bez ogledala punog formata kompanije Nikon Z 9.

Ažuriranje na ver. 1.2.0 će omogućiti korisnicima fotoaparata Z 9 da lako detektuju devet tipova subjekta. Time je obuhvaćeno najviše subjekata, uključujući ljude, pse, mačke, ptice, bicikle, motocikle, automobile, vozove i avione i omogućava se preciznije snimanje subjekta čak i kada se rukuje daljinski. Pored toga, ažuriranje podržava funkciju snimanja slika velikom brzinom+ za Z 9*, koja koristi najveći broj slika u sekundi na svetu** od 120 fps. Ono omogućava daljinsko snimanje ključnih i odlučujućih trenutaka koje biste možda propustili golim okom, ali koji su važni za sportske fotografe i reportere.

Osim toga, tehnologija duplog strimovanja ugrađena u Z 9 omogućava živi prikaz slike na pametnom telefonu ili tabletu, uz izuzetno malo kašnjenje i bez „zamrzavanja“ tokom kontinualnog fotografisanja. To garantuje pouzdano snimanje ključnih trenutaka, čak i pri daljinskom rukovanju. Ova tehnologija, u kombinaciji sa najnovijim ažuriranjima softvera i dizajnom tela koji otklanja potrebu za mehaničkim zatvaračem, čini Z 9 savršenim izborom za profesionalne fotografe.

Kompanija Nikon će nastaviti da pruža ažuriranja za NX Field kako bi podržala profesionalne fotografe koji izveštavaju sa prvih linija.