Gejmerske stolice

Proizvođač gejmerskih stolica Noblechairs udružio je svoje snage s izdavačkom kućom Bethesda kako biste svaku njihovu igru mogli igrati u istoimenoj stolici. Nakon što su početkom godine izbacili na tržište  stolicu s motivima iz igre Fallout, na red je došao i − Doom!

The Noblechairs Hero DOOM Edition ima dizajnirani pentagram urezan crvenom bojom u crnu (veštačku) kožu stolice. Zvanični Doom logo nalazi se na obe strane naslanjača za glavu (jedan je beo,  jedan crn), dok s prednje strane stolice primećujemo još dodatnih crvenih detalja i satanističkih simbola. Jer, što da ne? Na donjoj zadnjoj strani stolice nalazi se prepoznatljiva Doom krilatica − RIP AND TEAR!

Moramo priznati da je na nas Doom stolica ostavila mnogo snažniji utisak od one prethodne, inspirisane serijalom Fallout, kod koje nam je donekle smetao Fallout kolorit mešavine žute i bebi-plave boje. Hero serija stolica Noblechairs nastaviće da izbacuje svoje kreacije Bethesda, a svaka od ovih stolica nudi gomilu podešavanja, kao i lumbalnu podršku, kako ne biste ostali iskrivljenih leđa nakon celonoćnog gejmanja.

Cena: 420 evra (500 dolara)