Nokia 8.3 5G telefon

Poznati fotograf, koji stvara uz pomoć mobilnih telefona, snimio je Lašanu Linč (Lashana Lynch), koja tumači ulogu 00 agentkinje Nomi, na zaista neverovatnom fotografskom setu

Britansku glumicu Lašanu Linč (Lashana Lynch), koja tumači ulogu 00 agentkinje Nomi u predstojećem filmu o Džejmsu Bondu pod nazivom „Nije vreme za umiranje”, snimio je poznati fotograf sa društvenih mreža Ben Meklin (Ben Maclean) u sklopu najveće globalne marketinške kampanje kompanije HMD Global, doma Nokia telefona. Ben ima preko pola miliona pratilaca na društvenim mrežama i poznat je po svojim kreativnim fotografijama i trikovima.

Na snimanju, koje je održano u legendarnom Pajnvud studiju (Pinewood Studios), Lašana Linč se pojavila u ulozi nove 00 agentkinje Nomi zajedno sa Nokia 8.3 5G telefonom u sceni inspirisanoj filmom o Džejmsu Bondu, uz seriju neverovatnih efekata i opremu od skoro 10 metara uz pomoću koje je Ben podignut u vazduh  kako bi snimio najbolju fotografiju. Nokia 8.3 5G telefon je ‘jedini gedžet koji vam je potreban’.

Fotografije dolaze nakon vesti najavljene u martu, da je kompanija HMD Global zvanični telefonski partner 25. filma o Džejmsu Bondu, „Nije vreme za umiranje”. U filmu će biti predstavljen veliki broj različitih uređaja uključujući Nokia 8.3 5G telefon, istinski globalni 5G1 pametni telefon spreman za budućnost koji dolazi sa moćnom PureView četvorostrukom kamerom sa ZEISS optikom, kao i legendarni Nokia 3310 koga fanovi dobro poznaju i vole.

Ovo partnerstvo omogućava kompaniji HMD Global da demonstrira svoj status globalnog provajdera AndroidTM pametnih telefona, pokazujući svoju posvećenost bezbednosti, brzini i inovaciji, i zadovoljavajući potrebe najzahtevijih korisnika na svetu.

Lašana Linč, koja tumači ulogu 00 agentkinje Nomi u filmu „Nije vreme za umiranje”, rekla je: „Svet u kome živimo podrazumeva da svi imamo najbolje gedžete u džepovima. Neverovatno je šta sve pametni telefoni danas mogu da urade. Uzbuđena sam što otkrivam ovaj novi pametni telefon kako bismo obeležili najavu filma Nije vreme za umiranje u novembru. Nokia 8.3 5G je dokaz da su Bond gedžeti uvek ispred drugih.”

Florian Seiche, izvršni direktor kompanije HMD Global koja proizvodi Nokia telefone, izjavio je: „Malo koji projekat iz oblasti kulture postavlja tehnologiju u svoj fokus, kao što to čini film Nije vreme za umiranje. Posvećenost samog filma inovacijama zajedno sa neverovatnom tehnologijom koju poseduje svaki Nokia pametni telefon, što naše uređaje čini jedinim gedžetima koji su potrebni svima – pa čak i 00 agentkinji, je upravo ono zbog čega je ovo partnerstvo posebno.”

„Poverenje, bezbednost i legendarni dizajn su temelji na kojima se zasniva svaki Nokia telefon. Izuzetno smo ponosni što najnoviju tehnologiju možemo učiniti dostupnom svima i radujemo se što će tome doprineti naše najnovije partnerstvo.“

Predstavljanje novog poglavlja Nokia telefona možete pogledati danas u 17:00h ispod: