Canon Connect Station CS100

Canon je najavio predstavljanje specijalizovane propratne aplikacije za pametne telefone za svoj Connect Station CS100 koja će od kraja marta biti dostupna za iOS i Android. Aplikacija za pametne telefone Connect Station CS100 omogućava prenos slika i njihovo preuzimanje na pametni telefon i tablet i sa njih, pregledanje i izbor slika za prikaz na televizoru te preimenovanje albuma i dodavanje komentara[i].

Uz to Canon najavljuje i objavu automatskog ažuriranja programske podrške za Connect Station CS100 koja će biti dostupna od druge polovine maja. Ona će ponuditi unapređenu kontrolu i još lakši pristup vašoj biblioteci slika.

Ažuriranje programske podrške 2.0 update dodaće sljedeće karakteristike uređaju Connect Station CS100:

  • brzi i grupni prenosi – grupno uvozite slike sa PC-ja na Connect Station CS100 pomoću novog interfejsa u kojem funkcioniše povlačenje i ispuštanje (drag&drop)
  • jednostavan izvoz slika – prenosite slike sa uređaja Connect Station CS100 na još veći broj uređaja
  • nove karakteristike aplikacije Connect Station – ova verzija programske podrške će dodati i siže sadržaja sa svim slikama spremljenim na uređaju Connect Station CS100 koji se može prikazati na pametnom telefonu i tabletu; moći ćete da ih pretražujete prema datumu i nazivu albuma
  • podrška za 13 novih jezika – holandski, danski, švedski, norveški, finski, poljski, mađarski, ukrajinski, turski, malajski, tajlandski, vijetnamski i indonezijski

Connect Station CS100 je jedinstven uređaj za čuvanje slika na koji možete spremiti sve svoje fotografije i filmove. U funkciji centra za sve slike i video-zapise, na taj uređaj možete uvoziti sadržaje preko NFC-a, nove mobilne aplikacije te preko USB-a i SD i CF kartica. Kad ih sačuvate, možete ponovo da proživite sve posebne trenutke na kućnom televizoru, uz bežični prenos, na pametnom telefonu, tabletu ili PC-ju, pa čak i da podeliti slike na internetu tako da ih mogu pogledati prijatelji i porodica.