epson T3200

Epson će svojoj ponudi glava štampača dodati dve nove glave tokom ove ili početkom sledeće godine. Novi proizvodi će ojačati liniju štampača namenjenih štampi natpisa i jednostavno omogućiti štampačima da štampaju u visokom kvalitetu i velikoj brzini.

Model T3200-U3 omogućuje istovremeno štampanje visokokvalitetnih CMYK (tehnika mešanja boja pri štampanju) natpisa u četiri boje sa jedne glave štampača. Ugrađivanje grejača u glavu štampača omogućava štampanje sa UV mastilom visoke viskoznosti, pružajući optimalne uslove za digitalno štampanje natpisa i pakovanja. Dvobojna verzija, T1600-U3, biće puštena na tržište u isto vreme.

Ovi novi proizvodi će proširiti Epsonovu ponudu štamparskih glava pod nazivom PrecisionCore na čak  šest serija i na taj način pružiti raznolik spektar mogućnosti digitalnog štampanja.

Karakteristike modela T3200

Omogućava izvanredan kvalitet štampanja u četvorobojnom CMYK-u sa jedne glave štampača sa ugrađenim grejačem.

Obično se par dvobojnih glava štampača mora kombinovati za štampanje u četiri boje. T3200, međutim, može izbaciti četiri CMYK boje iz jedne glave za štampanje. Precizno obrađen mehanizam za pozicioniranjedodatno će uštedeti vreme i novac uklanjanjem potrebe za konstruisanjem mehanizma za određivanje razmaka između glava za štampanje ili podešavanje tokom instalacije.

Karakteristike T3200 i T1600

Štampanje velike brzine omogućeno širokom efektivnom širinom štampe

T3200 i T1600 imaju efektivnu širinu štampe od 67,2 mm (2,65 inča) i piezoelektrični pokretač koji omogućava izbacivanje većih kapljica mastila na višim frekvencijama. Ovo olakšava brže štampanje bez ugrožavanja kvaliteta slike ili jednostavnosti instalacije.

Ugrađeni grejač za veću kompatibilnost sa UV mastilom.

T3200 i T1600 su prve glave štampača u Epson PrecisionCoreseriji koje imaju ugrađen grejač. Grejač omogućavakorišćenjeUV mastila različite viskoznosti, proširujući raspon mogućih primena, posebno kada su u pitanju natpisi i pakovanja.

Kombinovanjem T3200 i T1600 mogu se razviti različiti štampači.

Dva nova proizvoda će ubrzati digitalizaciju štampanja natpisa i omogućiti korisnicima  lakšu primenu visokokvalitetnog štampanja velike brzine.

Epson će nastaviti da razvija originalnu tehnologiju kako bi doprineo širenju poslovanja svojih kupaca i dodatno ubrzao inovacije inkdžet štampača.

Model će biti dostupan krajem tekuće ili početkom 2022. godine.