Dobitnik nagrade za inovaciju na sajmu CES 2019, mašina za pranje i sušenje veša velikog kapaciteta LG TWINWash™ biće prvi put predstavljena u Las Vegasu sledećeg meseca.

Kompletan sistem mašine za pranje veša izuzetno velikog kapaciteta na postolju SideKick™, koju karakteriše lakoća korišćenja i sušilica DUAL Inverter Heat Pump™, omogućava pranje dve gomile veša istovremeno, uz sušenje treće na niskoj temperaturi. Revolucionarno rešenje kompanije LG za veš takođe uključuje Wi-Fi povezanost i SmartThinQ®, čime se unapređuje lakoća korišćenja.

Nova LG TWINWash mašina za pranje i sušenje veša velikog kapaciteta poseduje prednje punjenje od 27 inča i sušilicu DUAL Inverter Heat Pump™ koje karakteriše veći broj prednosti za korisnika. Dok glavna mašina za pranje veša tretira veće gomile veša, jedinica SideKick koja se nalazi ispod nje je idealna za manje gomile ili osetljiviju odeću koja zahteva nežniji tretman.

S obzirom na veći kapacitet i mogućnost istovremenog pranja, LG TWINWash je savršen za velike porodice jer u njega s lakoćom može istovremeno da stane jorgan za veliki bračni krevet i ceo set posteljine.

Napredna mašina za pranje je u stanju da bolje opere veš za kraće vreme zahvaljujući LG-jevim najsavremenijim tehnologijama poputTurboWash™360° koji kombinuje pet snažnih mlazova sa 6Motion™ kako bi vodi omogućio da prodre duboko u tkaninu.

Dualna inverterska toplotna pumpa nove sušilice donosi još veću uštedu energije i zahvaljujući nižoj temperaturi sušenja, odeća duže traje i manje se skuplja. Štaviše, Auto Cleaning Condenser sprečava nagomilavanje nečistoće u kondenzatoru u cilju poboljšanja cirkulacije vazduha, čime ukućane oslobađa nepotrebnog posla i obezbeđuje bolje sušenje odeće.