Logitech G PRO tastatura

Logitech G (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) je danas predstavio Logitech® G Pro mehaničku gejming tastaturu. Dizajnirana u saradnji s vrhunskim eSport igračima, Pro mehanička gejming tastatura visokih performansi, a bez numeričkog dela namenski je rađena za profesionalna takmičenja. Tastatura dolazi s Logitech ekskluzivnim Romer-G™ mehaničkim tasterima, nudi 25 posto brži odgovor od standardnih mehaničkih tastatura i dizajnirana je s ciljem postizanja maksimalnog efekta. Takođe, dolazi s odvojivim kablovima, što je čini lako prenosivom,kao is prilagodljivom RGB rasvetom i ugrađenom memorijom.

“eSport igrači su vrlo izbirljivi i zahtevni, a mi to volimo”, rekao je Ujesh Desai, potpredsednik i generalni menadžer Logitech G. “Mi im dajemo pristup našim prototipovima i dozvoljavamo im da ih „rasture”. Rezultat toga je i Pro gejming tastatura s ultra-brzim tasterima, izdržljivom konstrukcijom i dizajnom bez numeričkog dela,koja je i jednostavna za prenošenje. Ako igrate na pobedu, ovo je tastatura za vas.”

“Ovo je sjajna tastatura jer je mala, izdržljiva i bez numeričkog dela. To mi ostavlja više prostora na stolu”, rekao je C9 Jake “Stewie2K” Yip. “Romer-G tasteri su lepi i tihi, a i izuzetno udobni za kucanje.”

 

Romer-G ključni tasteri

Logitech ekskluzivni Romer-G mehanički tasteri izrađeni su da pruže profesionalne performanse, brz odgovor i izdržljivost, nudeći preciznost i brzinu. Uz kratki hod od 1.5 mm Romer-G tasteri registruju pritisak do 25 posto brže od standardnih mehaničkih tastera i dizajnirani su kako bi bili što efikasniji.

 

 

Kompaktan, izdržljiv dizajn

Pro mehanička gejming tastatura kompaktnog je dizajna bez numeričkog dela, što je čini lako prenosivom za turnirska putovanja i ostavlja više prostorana stolu za kretanje mišem. Tastatura je ojačana čeličnom pločom u podlozi, dodajući stabilnost i čvrstoću.

 

Odvojivi sistem kablova

Odvojivi Micro-USB priključak osigurava da se kabl neće prekinuti na mestu priključka dok se nosi u torbi. Trodelni dizajn utičnice podržava jednostavan i pouzdan prenos podataka.

 

Prilagodljiva RGB rasveta

Koristeći Logitech Gaming Software (LGS), igrači mogu odabrati i personalizovati svaki pojedini taster s više od 16,8 miliona boja i spremiti uzorak rasvete na ugrađenu memoriju, tako da je dostupna za korišćenje na takmičenju.

 

Cena i dostupnost

Logitech G Pro mehanička gejming tastatura očekuje se u prodaji početkom marta 2017. po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 149 evra.