Stanovnici beogradskog naselja Banovo brdo dobili su novu mts poslovnicu u Požeškoj ulici, u kojoj je primenjen koncept neposredne komunikacije sa korisnicima. U poslovnici modernog dizajna korisnici će imati i mogućnost da uz kafu ili čaj, razmotre široku ponudu mts usluga i uređaja.

„Moderan enterijer u službi unapređene komunikacije jeste najkraći opis novog koncepta. Želeli smo da i na ovaj način pokažemo da između nas i korisnika nema barijera, da smo uvek spremni da saslušamo korisnike i da razumemo njihove potrebe. Najbolju ocenu koliko smo uspeli u tome doneće svi koji posete neke od savremeno opremljenih mts prodajnih mesta“ – izjavila je Natalija Jegdić, izvršna direktorka za privatne korisnike Telekoma Srbija.

mts

Korisnici koji u narednih sedam dana izaberu pojedine mts postpejd tarife i potpišu ugovor u ovoj poslovnici, dobijaju na poklon pripejd paket koji sadrži mobilni telefon Alcatel 1042d i SIM karticu, za 1dinar. Poslovnica u Požeškoj ulici na broju 56-58 otvorena je za korisnike od 08 do 21 čas radnim danima, odnosno subotom od 08 do 17 časova.