Jedan od najsveobuhvatnijih izbora sredstava za razvoj poslovanja u industriji ponovo se proširuje za pet novih alata koji će pomoći štamparijama da iskoriste postojeće prilike za rast. Dodaci sredstvima Xerox ProfitAccelerator® bave se mogućnostima u inkjet i foto štampanju i pružaju alate za procenu posla, praćenje trendova u industriji i korišćenje metalik srebrnog i zlatnog suvog mastila.

xerox

„Predani smo ne samo pružanju vodeće tehnologije pružaocima usluge grafičke komunikacije, već i pomaganju kod primene naše tehnologije i znanja o industriji kako bi oni bolje radili i izgradili uspešno poslovanje“, izjavila je Susan Weiss, menadžer u kompaniji Xerox za razvoj poslovanja korisnika širom sveta. „Naši novi alati rešavaju ključna pitanja sa kojima su nam se obratili naši korisnici.“

 

Pet novih sredstava digitalnog poslovanja Xerox ProfitAccelerator, prvi put predstavljenih u septembru na sajmu Graph Expo u Čikagu, su:

 

Oprema za razvoj inkjet poslovanja Xerox® ProfitAccelerator® – Za inkjet je procenjen veći rast u sledećih nekoliko godina nego za bilo koju drugu tehnologiju štampanja, a ova oprema okuplja osnovna sredstva potrebna štamparijama kod odlučivanja o iskorišćavanju prilika. Sredstva uključuju vodiče za pronalaženje potencijalnih kupaca, upravljanje prodajom i razvijanje marketinškog plana.

 

Internet stranica Xerox Digital Hot Spot (www.XeroxDigitalHotSpot.com) – Ova nova interaktivna internet stranica prilagođena za prikaz na mobilnim uređajima izvor je novih saznanja, sredstava i informacija o razvoju i rastu štamparskog poslovanja. Objedinjuje najbolje od onog što je ranije bilo dostupno na dva portala, PA Hub za sredstva za razvoj poslovanja ProfitAccelerator i internet stranici Xerox Premier Partners Global Network za najveće korisnike kompanije Xerox. Sadržaj uključuje belu knjigu, prikaz slučajeva, vodiče za primenu i alate za planiranje finansija, prodaje i marketinga. Korisnici kompanije Xerox dobijaju besplatan pristup.

 

Internet verzija Xerox ProfitQuick® – Jedno od vodećih sredstava finansijskog modelovanja u industriji sad je dostupno online, na internet stranici Xerox Digital Hot Spot, omogućavajući korisnicima kompanije Xerox lakši pristup ovim alatima nego ikad ranije. Rešenje ProfitQuick Suite nudi jednostavne načine za pružaoce usluga grafičke komunikacije kako bi napravili finansijske planove o svom poslovanju i ulaganjima, uradili procene posla i izračunali povraćaj ulaganja iz direktne marketinške kampanje.

 

Nova posebna sredstva sa suvim mastilom —Uređaj Xerox Color 800i/1000i Press prvi je u industriji koji pruža mogućnost štampanja sa metalik zlatnim ili srebrnim suvim mastilom, a novi izbor sredstava pomoći će pružaocima usluga da iskoriste mogućnosti koje on nudi. Novi alati uključuju vodiče za dizajn, video objašnjenja za postavljanje dokumenata i vodič za razvoj poslovanja sa posebnim suvim mastilom.

 

Digitalni foto papir Xerox® RevolutionTM — Kompanija Xerox predstavlja svoj prvi ksenografski papir koji oponaša izgled i doživljaj srebro-halida, standarda za kvalitet fotografskih slika. Digitalni foto papir Xerox Revolution pruža realistične tonove kože i naglašene nijanse koje čine slike življima, sa glatkom i sjajnom završnom obradom koja ne zahteva poseban premaz. Proizvodi ga i prodaje kompanija Domtar Corporation, papir 8.2-mil je arhivskog kvaliteta, bez kiseline, ispitan i prihvaćen za sve platforme Xerox® iGen® i ostale štampatske sisteme kompanije Xerox.