strava aplikacija

Kompanija Huawei je objavila da je konačno urađena integracija i prebacivanje podataka sa aplikacije Huawei Health na aplikaciju Strava. Svako ko ima pametni sat ili neki drugi tip nosivog uređaja kompanije Huawei, od sada može da koristi svoje podatke koje je gedžet prikupio, i uživa u svim benefitima koje Strava aplikacija nudi.

Aplikacija Strava dostupna korisnicima Huawei gedžeta

Precizni lični podaci vezani za performanse u više sportova koje aplikacija Huawei Health prati, kao i detaljne informacije o ruti kretanja, se sada mogu neprimetno preneti na korisnički Strava nalog. Dodatna pogodnost je to da korisnici aplikacije Strava mogu da iskoriste mnoge uobičajene funkcije Huawei nosivih uređaja, uključujući dugo trajanje baterije, tačne podatke o praćenju performansi zahvaljujući svojoj vodećoj TruSeen tehnologiji, kao i višesistemsku dvopojasnu GNSS tehnologiju.

Strava aplikacija je dostupna širom Evrope, uključujući i Srbiju, i kompatibilna je sa svim Huawei nosivim uređajima, poput nagrađivanog pametnog sata Huawei Watch GT 3 Pro.

Huawei Health i Strava aplikacija stvaraju fitness zajednicu

Huawei Health nastavlja da bude izabrana platforma za korisnike koji žele sveobuhvatno da isprate svoje zdravlje kao i fitness aktivnosti. Popularnost aplikacije Strava, njene zajednice i mogućnosti deljenja prepoznata od strane kompanije Huawei. Zato je korisnicima omogućeno dodatno upoznavanje sa mnogim prednostima Huawei tehnologije kroz korišćenje ove aplikacije. Ovo predstavlja još jedan pozitivan korak ka izgradnji snažne fitness zajednice koja je orijentisana na profesionalno praćenje aktivnosti tokom dana kao i na nuđenje profesionalnih zdravstvenih saveta.

HMS i njegovi benefiti

Još jedna od prednosti Huawei uređaja i postojanja korisnih aplikacija na njima jeste jedinstveni ekosistem koji pruža olakšano funkcionisanje tokom dana. HMS je pametna platforma za povezivanje svih gedžeta i dodatne opreme, čime pruža proširene mogućnosti svakog od njih kroz ono što nudi povezani uređaj. Ovaj ekosistem softverskim putem povezuje sav hardver kompanije Huawei, od telefona, tableta, pametnih satova pa sve do slušalica i laptop računara. Samim tim su potrebe korisnika pažljivo saslušane, a HMS stvara sinergetsko okruženje koje podstiče produktivnost.