Najnovija verzija BlackBerry Blend softvera dostupna je korisnicima preko Beta Zone-a

Kompanija BlackBerry, kao globalni lider u mobilnim komunikacijama, predstavila je v1.2 Beta 3 – najnoviju verziju softvera BlackBerry Blend. BlackBerry Blend v1.2 stiže zajedno sa najnovijim BlackBerry OS 10.3.2 update-om i biće dostupan preko aplikacije Beta Zone. Ono što je najvažnija novina jeste da će BlackBerry Blend platforma od sada biti dostupna i na Android, Windows i Mac uređajima. Takođe, bitna novina je i da aplikacija BlackBerry notes dobija preko 250 unapređenih opcija.

BlackBerry-Blendblack

Ovaj softver može se preuzeti putem aplikacije Beta Zone i online, kao i preko oficijalnog sajta kompanije. Ono što je posebno važno kod nove verzije BlackBerry Blend-a jeste da se moraju preuzeti svi delovi softvera, što uključuje aplikaciju i za mobilne uređaje i za desktop računare.

Neke od karakteristika BlackBerry Blend v1.2 Beta 3 su:

  • BlackBerry Blend v1.2 – novi dizajn omogućava da interakcija putem poruka i sadržaja postane brža i lakša.
  • Anti-theft protection u BlackBerry Protect-u – kako privatnost i bezbednost predstavljaju najznačajniju karakteristiku BlackBerry-ja, BlackBerry Protect sada omogućava korisnicima da upotreba uređaja u slučaja gubitka, bude u potpunosti onemogućena.
  • Kamera – omogućeno je korišćenje low light performansa u auto-mode-u, poboljšana je detekcija lica i smanjeno je zamućivanje fotografije uzrokovano pomeranjem.
  • BlackBerry Calendar – Kako je kompanija BlackBerry svesna toga da njeni korisnici često imaju prenatrpan raspored, nova verzija će doneti i poboljšanja za aplikaciju BlackBerry Calendar.