Kompanija Samsung Electronics najavila je nove modele Samsung Level slušalica, Level On Wireless i Samsung Level Link. Samsung Level On Wireless slušalice dizajnirane su za ljubitelje muzike koji tragaju za izuzetnim kvalitetom zvuka i elegantnim dizajnom, dok Samsung Level Link besprekorno transformiše tradicionalne audio proizvode u bežična rešenja koristeći Bluetooth™ tehnologiju.

„Sa Samsung Level serijom spojili smo svoju tehnologiju i stručnost u oblasti dizajna kako bismo korisnicima ponudili najbolje moguće audio iskustvo“, istakao je Dž. K. Šin, generalni direktor i predsednik divizije za IT i mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics. „Samsung Level On Wireless i Level Link zasnivaju se na Samsungovom dugoročnom nasleđu mobilne inovacije kako bismo proširili ponudu audio aksesoara koji donose kvalitet zvuka, vrhunsku udobnost, prenosivost i stil.“

Level On Wireless

Samsung Level On Wireless slušalice imaju kružne jastučiće za uši i elegantan izgled za prefinjen osećaj. Opremljen sa šest ugrađenih mikrofona, slušalice poseduju ANC funkciju (aktivno potiskivanje buke) koja precizno mapira zvuke iz okruženja za jasnije audio iskustvo i pomaže da glas bude jasniji kada ljudi razgovaraju telefonom. Sistem dvoslojne dijafragme pomaže suzbijanju dodatne vibracije, smanjuje buku i omogućava slušalicama da reprodukuju bogat i uravnotežen zvuk na velikom broju frekvencija.

Level slušalice
Level slušalice

Level On Wireless podržava jednostavan dodirni jastuk za kontrolu koji korisnicima omogućava da aktiviraju i prilagode različite funkcije kao što su S Voice, jačina zvuka, puštanje, pauziranje ili preskakanje numera bez dodirivanja kontrola uparenog uređaja. Slušalice su opremljene i jedinstvenom funkcijom Sound Sharing – Razmena zvuka, tako da korisnici mogu jednostavno da podele svoje omiljene melodije sa drugim korisnicima Level On Wireless.

Level Link

Samsung Level Link koristi Bluetooth™ povezivanje kako bi čitav niz tradicionalnih audio uređaja učinio bežičnim. Korisnici jednostavno povezuju Level Link na slušalice, zvučnike ili TV, onda ih upare sa uređajem koji ima Bluetooth™ kako bi uživali u istom visokom kvalitetu zvuka koji dobijaju na tradicionalnim uređajima. Sa slanjem i primanjem putem jednog dugmeta, Level Link omogućava korisnicima da se oslobode muka sa kablovima. Korisnici mogu da puštaju snimak na dva Bluetooth™ uređaja odjednom, tako da je moguće odmah deliti melodije sa prijateljima. AptX Low Latency kodek uređaja Level Link omugućava brzu audio konverziju za zvuk bez zastoja dok se gleda video.