Alcatel Shine LiteAlcatel Shine Lite

Nakon uspešnog predstavljanja tokom sajma IFA, najvećeg sajma potrošačke elektronike u Evropi, SHINE LITE je sada dostupan za kupce koji žele da zasijaju sa pametnim telefonom koji kombinuje sofisticirani dizajn i odlične tehničke karakteristike poput senzora za čitanje otiska prstiju ili zabavnih foto aplikacija.

Inspirisan najnovijim dizajnom enterijera i arhitektonskim trendovima koji kombinuju staklo i metal, novi Alcatel pametni telefon spoj je metalnog prstena i 2.5D stakla. Ivice su elegantno zakrivljene oslanjajući se na tehnologiju sečenja dijamanata što za rezultat ima da telefon lepo leži u ruci. Sa svim potrebnim karakteristikama, pametni telefon tanak 7,45mm je takvog oblika da će zauzeti minimalni prostor u vašoj tašni ili džepu.

Pored toga, SHINE LITE obuhvata jedinstvenu opciju koja omogućava dodelu otisaka prstiju za 5 aplikacija koje možete pokrenuti odmah iz standby moda. Jednostavno postavite svoj prst na integrisani skaner na poleđini telefona i pokrenite svoje omiljene aplikacije i igrice u sekundi! Povrh svega, opcija otiska prsta štiti vašu privatnost pomoću aplikacije Safebox! Ovaj dodatni sloj zaštite onemogućava pristup vašim privatnim fotografijama, video zapisima i dokumentima u virtelnom prostoru.

Uz dvojno blic sočivo od 13 MP, Alcatel SHINE LITE obećava divne, prirodno osvetljene slike. Obogaćujući dodatno svoj portfolio fotografija, nasmešite se prednjoj kameri od 5MP sa blicom, da biste zasijali u punom sjaju. Opcija Faceshow omogućava nam da zabeležite smešne video zapise kombinujući vaše selfije koristeći brzi klik, dok će Splitcatcher funkcija pružiti mogućnost kreiranja prelepih foto kolaža. Ali to nije sve. Telefon SHINE LITE takođe je opremljen Alcatelovim specijalnom opcijom Gesture Shot, koji inicira zatvaranje kamere svaki put kada prstima kreirate slovo V.

Lite je dostupan u zlatnoj, beloj i crnoj boji po neverovatnoj ceni od 24.000 RSD, a možete ga nabaviti u prodavnicama Gigatron i Handy.