Canon Pixma stampaci

Canon je predstavio novu liniju inkjet štampača PIXMA u kojima naglašava dizajn, mogućnosti povezivanja i kreativnost. Bez obzira na vaše potrebe, Canon proizvodima iz serije PIXMA TS5050 s početka ponude, serija PIXMA TS6050 i PIXMA TS8050 iz srednjeg raspona te serije PIXMA TS9050 s vrha ponude nudi rešenja za sve, a sada su svi oni i do 40% kompaktniji.

Jednostavne mogućnosti povezivanja

Zahvaljujući integrisanim mogućnostima WiFi povezivanja, svaka PIXMA nudi bežično štampanje s PC-ja, pametnih telefona i tableta uz pomoć poboljšane aplikacije Canon PRINT  za Android i iOS. Karakteristike kao što su „WiFi Direct“[i] i „Access Point Mode“ omogućavaju direktno povezivanje sa štampačem bez potrebe za ruterom ili WiFi lozinkom, pa je zajedničko korišćenje štampača s porodicom i prijateljima u gostima zaista jednostavno.

 

Opcija PIXMA Touch & Print serije PIXMA TS9050 i PIXMA TS8050 kojoj se na uređajima sa sistemom Android pristupa preko aplikacije Canon PRINT omogućava jednostavno povezivanje pametnog telefona ili tableta na kojima je omogućen NFC i stvaranje ispisa ili skena. Ethernet veza uređaja iz serije PIXMA TS9050 daje slobodu deljenja veze između većeg broja PC-ja na mreži.

Kod serije PIXMA TS9050, PIXMA TS8050 i PIXMA TS6050 LCD dodirni ekrani nude pristup vezi PIXMA Cloud koja povezuje vaše omiljene servise u oblaku radi brze štampe fotografije ili prenosa dokumenata za čitanje u pokretu2. Ako volite društvene mreže, odabrani pisači3 se mogu povezati sa servisom Instagram™ i oživeti vaše omiljene fotografije – odštampane čak i na formatu 13 x 13 cm na Canonovom novom kvadratnom sjajnom fotopapiru.

Moderan i kompaktan dizajn za povezane domove s mnogo stila

Kompaktan i elegantan dizajn je najlepši i najprivlačniji dosad, pa će PIXMA u vašem domu funkcionisati kao malo umetničko djelo. Kontrastna sjajna i mat završna obrada uređaja iz serija PIXMA TS8050 i PIXMA TS6050 u svaku prostoriju odmah unose sjaj, dok će svi koji vole umetničke predmete voleti proizvode iz serije PIXMA TS9050 čija su kućišta estetski zaista doterana. Prednja ploča koja se naginje i veliki LCD ekrani nude brz pristup potpuno novom intuitivnom početnom meniju koji nudi jednostavnu navigaciju i funkcionalnost aplikacije Canon PRINT.

Brza i jednostavna kvalitetna štampa kod kuće

Pet pojedinačnih tonera s mastilom kod uređaja iz serija PIXMA TS5050 i PIXMA TS6050 nude brz i visokokvalitetan ispis na običnom i fotopapiru. Uz korišćenje dodatnog tonera sa sivom mastilom i unapređenog crnog foto-mastila uređaji iz serija PIXMA TS9050 i PIXMA TS8050 donose poboljšan kvalitet foto-štampe s bogatijim detaljima u tamnim i osenčanim područjima, pa su savršeni za ljubitelje fotografije. Dodatni XL toneri za sve modele omogućavaju štampu većeg broja stranica, dok pojedinačni toneri s mastilom smanjuju otpad na najmanju moguću meru jer je se svaka boja može pojedinačno zameniti.

Budite kreativni u udobnosti svog doma

Od fotografija do dvostrano ispisanih dokumenata ili personalizovanih rođendanskih čestitki i dečjih crteža, novi modeli PIXMA kompatibilni su s celim nizom vrsta i veličina papira zahvaljujući novoj kaseti za papir sa zadnje strane. Uz to, prednja kaseta uređaja iz serija TS9050, TS8050 i TS6050 znači da korisnici mogu naizmenično da koriste običan papir za dokumente u prednjoj kaseti, dok u pozadinskoj keseti imaju spreman foto-papir. Tako je štampa dokumenata i fotografija izuzetno olakšana jer se ne mora menjati papir. Uređaji iz serija PIXMA TS9050 i PIXMA TS8050 nude direktnu štampu s diska iz aplikacije Canon PRINT.

Uređaji iz serija PIXMA TS9050, PIXMA TS8050 i PIXMA TS5050 mogu da štampaju fotografije i direktno s memorijske SD kartice bez potrebe za PC-jem. Prilikom štampe sa SD kartice, na uređajima iz serije PIXMA TS9050 možete dodati kreativne filtre direktno na fotografije izborom na velikom dodirnom ekranu štampača dijagonale 12,6 cm, i to prema inspiraciji, jednim dodirom tastera.

Glavne karakteristike serije PIXMA TS5050:

 • štampač „sve u jednom“ koji je kompaktan, elegantan i cenovno pristupačan
 • štampanje preko WiFi-ja, sa SD kartice ili iz oblaka
 • LCD ekran dijagonale 7,5 cm i jednostavan korisnički interfejs
 • štampanje fotografija dimenzija 10×15 cm bez obruba kod kuće za manje od 40 sekundi
 • korišćenje s pametnog telefona i tableta uz aplikaciju Canon PRINT

Glavne karakteristike serije PIXMA TS6050:

 • brzi štampač „sve u jednom“ za dokumente i fotografije
 • WiFi za kućnu štampu, kopiranje i skeniranje bez kabla
 • intuitivan korisnički interfejs s dodirnim ekranom dijagonale 7,5 cm
 • pristup opcijama za korišćenje u oblaku preko dodirnog ekrana štampača
 • korišćenje s pametnog telefona i tableta uz aplikaciju Canon PRINT

Glavne karakteristike serije PIXMA TS8050:

 • štampanje fotografija kod kuće u izvanrednom kvalitetu
 • WiFi štampač kompaktnog dizajna s funkcijama kopiranja i skeniranja
 • veliki dodirni ekran dijagonale 10,8 i prednja ploča koja se automatski naginje
 • mogućnost povezivanja preko WiFi-ja, NFC-a i SD kartice
 • korišćenje s pametnog telefona i tableta uz aplikaciju Canon PRINT

Glavne karakteristike serije PIXMA TS9050:

 • specijalizovani štampač koji štampa neverovatne fotografije profesionalnog kvaliteta
 • kreativni filteri za slike sa SD kartice uz korišćenje velikog dodirnog ekrana dijagonale 12,6 cm
 • kompaktne dimenzije uz elegantne kontrastne teksture
 • štampač „sve u jednom“ za korišćenje s pametnog telefona uz mogućnost povezivanja preko WiFi-ja i iz oblaka
 • mogućnost povezivanja preko WiFi-ja, NFC-a, Etherneta i SD kartice

[i] Samo za Android uređaje

2 Skeniranje u oblak i e-poštu dostupno je samo korisnicima originalnih Canon mastila

3 TS9050, TS8050 i TS6050