canon powershot

Canon predstavlja PowerShot SX720 HS, svoj do sad najtanji i najmoćniji fotoaparat sa super-zumom. Osnažujući seriju putnih fotoaparata PowerShot SX, ovaj uređaj spaja CMOS senzor rezolucije 20,3 megapiksela s procesorom DIGIC 6 i Canon-ovim sistemom HS System, dajući vam mogućnost beleženja zapanjujućih fotografija i Full HD video-zapisa, čak i kad je nivo osvetljenja nizak – bez obzira na to da li tumarate gradovima ili ručate al fresco, u zoru ili uz zalazak sunca.

Velik zum, visoki kvalitet                                                                                                    

Izgrađen oko svestranog, širokougaonog objektiva s 40x optičkim zumom (24-960 mm) i 80x ZoomPlusom, lagani fotoaparat džepnog formata smešten je u kućište debljine svega 35,6 milimetara, što ga čini savršenim saputnikom za beleženje svega što se događa, blizu ili daleko. Putujete li s prijateljima možete lako uslikati veliku grupu ispred zadivljujuće pozadine uz pomoć karakteristike Advanced Zoom Framing Assist koja inteligentno prilagođava zum da bi prilagodila fotografiju broju ljudi koji se nalaze u kadru. Kada odlučite da se premestite na drugu lokaciju, inteligentni stabilizator slike ugrađen u PowerShot SX720 HS neprekidno će se prilagođavati da bi osigurao slike najboljeg kvaliteta, čak i kad hodate po neravnom terenu.

Dokumentujte svoj život Full HD video-zapisima

Podsetite se trenutaka koji oduzimaju dah dodirom tastera kroz realistične Full HD video-zapise brzinom do 60p u formatu MP4. Canon-ova tehnologija Dynamic IS u spoju sa karakteristikom Auto Level daje izuzetno mirne snimke čak i kad hodate ili kad snimate iz neobičnih uglova, ispravljajući efekt potresanja fotoaparata u pet osa. Ako želite da zabeležite deo akcije, iskoristite karakteristiku Short Clip Movie koja vam omogućava izbor kadrova dužine četiri, pet ili šest sekundi uz različite mogućnosti reprodukcije uključujući usporenu ili dvostruko ubrzanu. Za viši nivo ručne kontrole možete da koristite karakteristiku MF Peaking da biste postigli savršen fokus na fotografijama, ali i u video-zapisima.

Prilagodljiva kreativnost za svaku situaciju

Kreativnost u pokretu postaje jednostavna uz način rada Creative Shot. Kada ga koristite, PowerShot SX720 HS će automatski stvoriti pet verzija vaše slike s različitim filterima i efektima. Fotoaparat omogućava i kreiranje priča od posebnog značaja u obliku impresivnog video-albuma u načinu rada Story Highlights – možete jednostavan pregledati i podeliti vaše putovanje bez potrebe za posebnom obradom.

Nova generacija razglednica: zabeležite i odmah podelite svoje uspomene

Bez obzira da li ste planinarili vrtoglavim putevima do Machu Pichu-a ili ste posetili veličanstveni Taj Mahal, Dynamic NFC i Wi-Fi omogućavaju vam da čuda sveta na jednostavan način podelite s vašim najmilijima. Samo dodirnite fotoaparat da biste ga povezali s kompatibilnim pametnim telefonom ili uređajem Connect Station CS100 ili pritisnite taster Wi-Fi za pristup bežičnom povezivanju i deljenju i skladištenju fotografija na druge povezane uređaje. Karakteristika Image Sync omogućava arhiviranje vaših fotografija s putovanja i bez napora skladišti vaše fotografije na niz usluga ’u oblaku’ uključujući Canon-ov servis irista – platformu u oblaku koja omogućava automatsko čuvanje slika i oslobađanje prostora na vašem fotoaparatu, kao i stvaranje galerija koje ćete deliti s porodicom i prijateljima. Kada slikate ili snimate, fotoaparat možete daljinski kontrolisati sa pametnog telefona, što omogućava da fotografišete čopor mrmota ili nakićene flamingose bez uznemiravanja.

 

PowerShot SX720 HS – najvažnije karakteristike:

  • Putujte bez opterećenja i zabeležite svaki trenutak
  • Sve što vam je potrebno za izvanredne video-zapise
  • Povežite se, delite i spremite fotografije na jednostavan način
  • Savršen za vaše najsjajnije trenutke – po danu ili po noći
  • Jednostavan ili napredan koliko želite