Canon danas predstavlja sasvim novi višefunkcijski ink-jet štampač – PIXMA MG3650, kojim proširuje svoju ponudu kućnih štampača. Taj novi multifunkcionalni uređaj, koji nasleđuje model PIXMA MG3550, osmišljen je da jednostavno posluži za različite zadatke bežičnog skeniranja, kopiranja i štampe, bilo da je reč o kancelarijskim dokumentima, školskim zadacima, porodičnim fotografijama ili zanimljivim štampanim aktivnostima koje će zabaviti decu tokom praznika.

canon-pixma

Stvoren da se bez poteškoća koristi uz računare, pametne telefone i tablete uz pomoć popularnih aplikacija i usluga u oblaku, PIXMA MG3650 pomaže korisnicima da bolje organizuju svoje vreme uz jednostavno bežično štampanje.

Pametno povezivanje za dom i kancelariju

Uz pomoć nove mobilne aplikacije Canon PRINT, PIXMA MG3650 omogućava da štampate direktno sa servisa Instagram™ i Slideshare™[i], kao i da pošaljete skenirane dokumente i fotografije u Microsoft OneNote™[ii]. Taj model podržava i direktno štampanje sa velikog broja društvenih mreža i usluga u oblaku, uključujući Facebook™, Flickr™, Evernote™, Google Drive™ , Dropbox™ i OneDrive™, nudeći brz i jednostavan način za štampu najnovijih porodičnih fotografija ili ličnih dokumenata. Korisnici mogu da pošalju skenirane dokumente preko e-maila direktno sa štampača, što ovaj uređaj čini jednostavnim za upotrebu kod kuće ili u kancelariji[iii]. Pored toga, korisnici uređaja PIXMA MG3650 mogu bežično da štampaju fotografije direktno s kompatibilnih fotoaparata, uz pomoć karakteristike WLAN PictBridge.

Štampajte odakle god želite

PIXMA MG3650 pruža ugodan doživljaj štampanja sa niza pametnih uređaja[iv], popularnih usluga u oblaku i na druge načine, sa praktično bilo kog mesta. Korišćenjem nove mobilne aplikacije Canon PRINT moguće je na jednostavan način štampati sa povezanih uređaja bez instalacije drajverskog programa ili povezivanja sa računarom. Štampač je kompatibilan i sa uslugama Google Cloud Print™ i Apple AirPrint™. Ugrađena pristupna tačka (Access Point) omogućuje korisnicima da uživaju u blagodatima bežične štampe i kad im internet veza nije na raspolaganju.

Zabavite se štampom na kreativan način

Zahvaljujući Canonovoj tehnologiji ChromaLife100, PIXMA MG3650 stvara fotografije zadivljujućeg kvaliteta koje ćete s ponosom pokazivati. Stvoren da traje, Canonov papir omogućava štampu fotografija visokog kvaliteta koje mogu da traju generacijama.

Za porodice koje su neprestano aktivne, PIXMA MG3650 može da bude i izvor zabave u kišnim danima, zahvaljujući Canonovoj usluzi CREATIVE PARK PREMIUM©[v], koja daje ekskluzivni pristup velikoj količini zabavnih sadržaja profesionalnog kvaliteta. Šabloni koje možete štampati besplatno uključuju albume, kalendare, zabavne predloge za izradu papirnih figura i drugo. Canonov programski paket My Image Garden© pomaže korisnicima da sortiraju slike i štampaju fotografije korišćenjem različitih šablona, uz pomoć tehnologija za razvrstavanje slika kao što su automatsko slaganje i prepoznavanje lica. Canonov program Easy-PhotoPrint+© omogućava korisnicima ličnih računara i tableta da se kreativno izraze stvarajući razglednice i kalendare korišćenjem velikog broja šablona koje je moguće štampati na štampaču PIXMA.

Za domaćinstva koja paze na troškove, PIXMA MG3650 kompatibilan je sa Canonovim kertridžima veličine XL, koji omogućavaju korisnicima da uštede do 50% cene stranice prilikom štampe[vi].

PIXMA MG3650 – najvažnije osobine:

  • Povežite se i štampajte s pametnog telefona ili tableta korišćenjem mobilne aplikacije Canon PRINT Inkjet/ SELPHY
  • Podrška za usluge Apple AirPrint i Google Cloud Print
  • Kompaktan multifunkcionalni štampač za štampanje, kopiranje i skeniranje
  • Štampajte i skenirajte korišćenjem usluge PIXMA Cloud Link
  • Obostrano štampanje dokumenata
  • Uštedite novac i štampajte više uz opcione kertridže veličine XL
  • WLAN PictBridge za štampu fotografija direktno sa kompatibilnih fotoaparata
  • Štampa dugotrajne fotografije, do ivice papira