canon projektor

Canon Europe, vodeći svetski proizvođač rešenja za obradu slike, danas je predstavio XEED WUX6010, najnoviji dodatak svojoj seriji instalacionih projektora. Taj model predstavlja poboljšanu varijantu najboljeg modela u seriji, XEED WUX6000.

 

XEED WUX6010 osmišljen je da zadovolji različite zahteve korisnika i integratora, naročito prilikom korišćenja u kompanijama, obrazovnim ustanovama i na sajmovima, zahvaljujući poboljšanim mogućnostima povezivanja, visokoj osvetljenosti i fleksibilnim mogućnostima instalacije.

Canon projektor  XEED WUX500
Canon projektor XEED WUX500

Dodavanjem novog standarda za povezivanje HDBaseT, XEED WUX6010 omogućava prenos multimedijalnog sadržaja visoke definicije (high definition – HD), zvuka i kontrolnih signala preko jednog mrežnog (local area network – LAN) kabla. LAN kabl može da bude dug do 100 metara, što povećava praktičnost i omogućava deljenje informacija.

 

 

XEED WUX6010 je kompatibilan sa pet različitih objektiva – kratkim objektivom fiksne žarišne daljine, širokougaonim zum objektivom, standardnim zum objektivom, dugim zum objektivom i ultradugim zum objektivom. Svih pet objektiva koriste isti konektor kakav se koristi na modelima XEED WUX4000, WUX5000 i WUX6000, što ih čini kompatibilnim sa postojećim uređajima iz ove serije i nudi sistemskim integratorima veću fleksibilnost prilikom instalacije. Dostupan je i poseban model koji podržava simulacijski način rada DICOM[1], a namenjen je primeni u medicini i omogućava prikaz crno-belih prelaza potrebnih u medicinskim primenama.

 

XEED WUX6010 dolazi sa Canon-ovom trogodišnjom garancijom za lampe, koja uklanja trošak zamene lampi tokom trogodišnjeg perioda od trenutka kupovine. Projektor dolazi i sa trogodišnjom poboljšanom garancijom s najmom, koja kupcima omogućava da pozajme novi projektor dok je njihov na servisiranju (zamenski projektor dostupan je dan nakon predaje vlastitog u servis).

 

XEED WUX6010 će biti dostupan od januara 2016.