Telenor Safe

Ove jeseni, Telenor svojim poslovnim korisnicima poklanja novi digitalni servis – Telenor Safe, koji pruža potpunu i efikasnu internet zaštitu pametnih uređaja. Poslovni korisnici koji do 31. oktobra 2016. godine aktiviraju servis, moći će besplatno da ga koriste do kraja 2016. godine.

 

Pored standardne zaštite od virusa, trojanaca, spyware-a, novi Telenor digitalni servis omogućava proveru bezbednosti WiFi konekcije koja se u tom trenutku koristi. Telenor Safe pruža opciju daljinskog lociranja i zaključavanja uređaja, kao i brisanje sadržaja. Zahvaljujući kontroli prava pristupa drugih aplikacija vašim sadržajima, osigurana je privatnost podataka na službenom uređaju. Telenor Safe pruža opciju daljinskog lociranja i zaključavanja uređaja, kao i brisanje sadržaja. Uz jednu licencu moguće je obezbediti zaštitu do tri uređaja po izboru, bilo da se radi o pametnom telefonu, tabletu, lap top  ili desktop računaru.

 

Korisnici postojećih i novih Moja firma tarifnih paketa koji do 31. oktobra aktiviraju licencu i instaliraju Telenor SAFE aplikaciju, dobiće jednokratno 10 GB dodatnog besplatnog internet saobraćaja koji mogu iskoristiti do 31.12.2016. Saobraćaj iz tarifnog paketa će se umanjivati tek nakon utrošenog dodeljenog dodatnog besplatnog saobraćaja.

 

Aktivacija za besplatno korišćenje Telenor Safe se vrši  putem linka koji se dobija u SMS poruci sa obaveštenjem o novom servisu. Nakon toga, još bezbednije korišćenje mobilnog interneta može da počne.