Epson

Epson Print Admin omogućava zaštićenu kontrolu pristupa uz  mogućnost daljinskog štampanja i savremene korisničke procese, dok istovremeno smanjuje troškove i uticaj na životnu okolinu

Epson ulazi u svet softvera za upravljanje štampom uz Epson Print Admin. Ovo serversko rešenje omogućava malim, srednjim ili velikim preduzećima da poboljšaju bezbednost dokumenata pomoću prethodne potvrde identiteta korisnika na samom uređaju i da imaju bolju kontrolu troškova štampanja i skeniranja. Epson Print Admin je intuitivan za korišćenje i dizajniran je za lako daljinsko upravljanje, korišćenjem besprekorne integracije postojeće arhitekture i uređaja, tako da je kompatibilnost zagarantovana.

 

Svaki korisnik može da testira ovo inovativno rešenje uz besplatnu licencu za najviše dva uređaja. Dodatne licence su dostupne za jedan, pet, 20 ili 50 uređaja kako bi se obezbedila maksimalna fleksibilnost. Epson Print Admin omogućava korisnicima da iskoriste prednosti nagrađivane poslovne inkdžet tehnologije kompanije Epson koja je osmišljena da olakša poslovnim korisnicima da smanje otpad, potrošnju energije, emisiju CO2 i ozonsku emisiju, kao što je istaknuto na adresi: www.epson.eu/maketheswitch.

 

Potvrda identiteta korisničkog profila štiti od neovlašćenog korišćenja uređaja i kreira bezbedno okruženje za štampanje, skeniranje i kopiranje. Nakon potvrde identiteta, zaposleni mogu da iskoriste prednosti personalizovanog korisničkog interfejsa na kompatibilnim uređajima, kako bi utrošili manje vremena tražeći odgovarajuće funkcije i imali više vremena za obavljanje poslovnih zadataka.

 

Obaveštenja mogu da se podese tako da edukuju korisnike o odgovornom štampanju. Na taj način možete da odvratite korisnike od nepotrebnog ili rasipnog štampanja u punom koloru, pre nego što sam proces štampe bude započet. Integrisana pravila za smanjenje troškova i mogućnost personalizovanog praćenja procesa skeniranja su na samo jedan dodir tastera od vas i omogućavaju kompanijama da preuzmu punu kontrolu nad štampanjem i skeniranjem dokumenata.

 

Veliki broj izveštaja i analitike omogućava potpunu transparentnost i pruža mogućnosti preduzećima da ustanove pravila kako bi se smanjili troškovi i otpad prilikom štampanja. Kada govorimo o praćenju i smanjenju troškova štampanja, njegova mogućnost da izdvoji kodove za naplatu i poredi korišćenje štampača sa centrom za kontrolu troškova, osigurava lako upravljanje sredstvima.

 

Patrik Perot, menadžer za razvoj tržišta u kompaniji Epson Europe, je rekao: „Ovo se nadovezuje na našu uspešnu strategiju obezbeđivanja zaokruženih rešenja za preduzeća. Pored Open Platform arhitekture za poslovne inkdžetove, našeg rešenja za upravljanje grupom uređaja – Epson Device Admin i usluge za upravljanje štampom za mala i srednja preduzeća – Print365, proširili smo dodatni spektar usluga za štampanje koje nudimo preduzećima uz pogodnost smanjenja troškova i uticaja na životnu okolinu.”